Büyük çekişme

Büyük çekişme

CELAL BAYAR PARKINDA ORYANTIRING HEYECANI

Büyük çekişme

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız, Yıldız Erkekler, Küçük Kız, Küçük Erkekler oryantiring müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu. 

45 SPORCU KATILDI

11-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Celal Bayar Parkı'nda gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldız Kız, Yıldız Erkekler, Küçük Kız, Küçük Erkekler Oryantiring müsabakalarına toplam 8 okuldan 45 sporcu, katıldı.

AİLE İÇİ İLETİŞİMİ DESTEKLEYEN SPOR DALI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Oryantring İl Temsilcisi İsmail Yahşi ödül töreninde yaptığı konuşmada, Oryantiring sporunun ormanlık bir alanda başarılı bir harita okumanın insanda bıraktığı duygu, sürekli olarak hedef ve isteklerini net bir şekilde düşünmeye, bunlara ulaşmak için sistemli olarak çok çalışmaya, taş üstüne taş koymaya yönlendirir. Bu spor, özellikle şehirlerde büyüyen, insanların doğayla tanışmasına vesile olur. Ailece yapmaya çok uygun bir aktivitedir: Ailenin bütün bireyleri kendilerine uygun zorlukta bir parkura katılabilir. Aile içi iletişim ve paylaşımı destekler” ifadelerine yer verdi.

GRUP MÜSABAKALARINA KATILACAKLAR

Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline ve turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür eden Yahşi, Okul Sporları Grup müsabakalarına gitmeye hak kazanan dereceye girmiş sporculara başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ