Büyük ve şanlı mücadelenin zaferi

Büyük ve şanlı mücadelenin zaferi

Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı yaptığı basın açıklamasında, “30 Ağustos’un, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin bir araya gelerek, des

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı yaptığı basın açıklamasında, “30 Ağustos’un, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin bir araya gelerek, destansı bir zafere imza attığı gündür” dedi.

BÜYÜK BİR MÜCADELENİN ORTASINDAYIZ

MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak, Türk Milletinin tarihten getirdiği sorumlulukların bilincinde olduklarını ifade ederek, bu bilincin tezahürünün, 15 Temmuz sonrası süreçte yerli ve milli politikaların uygulandığı, emperyalist dış güçlere karşı amansız bir mücadelenin verildiği şu günlerde görmenin mümkün olduğunu ifade etti.

MAZLUM MİLLETLERE ÖRNEK OLDUK

MHP’li Öztürk açıklamasında, “Tarihin omuzlarına sorumluluklar yüklediği Türk Milleti, 30 Ağustos’ta emperyalizme karşı kazandığı zaferle bütün masum milletlere örnek olmuş; istiklale, vatana ve bayrağa olan aşkını ortaya koymuştur. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehası, dava arkadaşlarının sadakat ve iradeleri, Mehmetçiğin bayraklaşması ve bütün bir milletin değerlerine aşkla sahip çıkmasının bir sonucudur,” ifadelerine yer verdi.

HÜRRİYET TUTKUSUNUN GÖSTERGESİ

Türk Milletinin şanlı tarihinde bağımsızlık ve hürriyetine olan tutkusunu defalarca gösterdiğini belirten Öztürk, “Birçok kahramanımız canı pahasına düşmanla savaşıp bağımsızlık ve özgürlük için kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesi vermişlerdir. Kurtuluş Savaşı sırasında ortaya koydukları destansı mücadele örneğiyle topraklarımızı savunmuş, tarihimize şanlı bir direniş sayfası eklemişlerdir. Dün uğrunda seve seve ölmeyi göze aldığımız vatan aşkımız, bugün daha büyük bir güçle bütün Türk Milletini sarmış durumdadır. Savaşımız da mücadelemiz de devam ediyor. Kazandığımız zaferler de her gün artıyor.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız