Büyük Anadodolu’ya Büyük Sponsor

Büyük Anadodolu’ya Büyük Sponsor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Criptoswaps kripto borsası firması ile sponsorluk anlaşması yaptı. Kırıkkalespor ile Criptoswaps firması arasında, 1,5 yıllık hem isim hem de forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

TARAFLAR ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
Son haftalarda oldukça formda olan ve 3. Ligde zirveye oynayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kripto para alım satım firması olan Criptoswaps ile tarihi bir anlaşmaya imza attı. Basına açık bir şekilde düzenlenen imza törenine Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Veli Uca, Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkan Cıbır, Criptoswaps yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkalespor yönetim kurulu üyeleri ve Kırıkkalesporlu oyuncular katıldı. 

 

YENİ ADI ‘CRİPTOSWAPS KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR’
Criptoswaps firması, Kırıkkalespor’la hem forma sponsorluğu hem de isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre; Kırıkkalespor’un maça çıktığı formaların göğüs kısmında ‘Criptoswap’ ismi yazacak ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor isminin başına ‘Critoswap’ ismi gelecek. Böylece Kırıkkalespor’un yeni adı Criptoswap Kırıkkale Büyük Anadoluspor olacak. 

 

TOKEN SATIŞLARI BAŞLAYACAK
Öte yandan  Kırıkkalespor adına token (kripto para) oluşturulacak. Yaklaşık 19 milyon adet oluşturulacak olan tokenler, Kırıkkalespor taraftarları veya yatırımcılar tarafından satın alınabilecek. Kırıkkalespor, token satışlarından da ayrıca gelir elde edecek.

 

“TARAFTAR TAKIMDA SÖZ SAHİBİ OLABİLECEK”
Kripto paralar sayesinde taraftarın takımı üzerinde söz sahibi olabileceğini dile getiren Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkan Cıbır açıklamasında; “Kripto paralar 2009 yılından beri hayatımızda. Futbol takımları da son 1 buçuk yıldan beri bunu kullanıyorlar. İlk başlayan takım Barcelona’ydı Ülkemizde, Beşiktaş hariç dört büyük takımın kendi tokeni var. Tokenler sadece yatırım aracı olarak alıp-satmak için değil. Diğer bütün paralar gibi olmuyor, taraftarla bir bütünleşme sağlıyoruz. Kırıkkale’ye bir mobil uygulama çıkartacağız. Bu mobil uygulama ile Kırıkkalespor tokenini alan taraftar. kulüp üzerinde oylamaya katılabilecek. Örneğin bu hafta sonu maçımız var, 3 tane de formamız var oraya koyacağız taraftar orada oylamaya katılabilecek ve taraftarımız takımda söz sahibi olabilecek.” ifadelerini kullandı. 

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ