Büyük zafer için büyük yürüyüş

Büyük zafer için büyük yürüyüş

SÖZ KONUSU VATAN, BAYRAK, MİLLET, EZAN OLUNCA ENGEL TANIMAYAN KIRIKKALE HALKI BELEDİYE TARAFINDAN DÜZENLENEN FENER ALAYINDA BİR ARAYA GELDİ

SÖZ KONUSU VATAN, BAYRAK, MİLLET, EZAN OLUNCA ENGEL TANIMAYAN KIRIKKALE HALKI BELEDİYE TARAFINDAN DÜZENLENEN FENER ALAYINDA BİR ARAYA GELDİ

Büyük zafer için büyük yürüyüş

Kırıkkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşüne bu yıl binlerce kişi katıldı. Çanakkale Zaferi coşkuyla kutlandı.

BELEDİYE TARAFINDAN DÜZENLENDİ

Kırıkkale´de, Çanakkale Zaferinin 103. Yılı Anma Törenlerinin yanı sıra gece belediye tarafından Fener Alayı düzenlendi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yürüyüş sonunda yaptığı konuşmada, ´Bugünün çok özel bir anlamı var. Sadece Çanakkale Zaferimizi değil, şehitler günümüzü değil aynı zamanda bugün Afrin zaferimizi de kutluyoruz´ dedi.

BAYRAK VE MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayına Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, il protokolü askerler, polisler şehit ve gazi yakınları katıldı. Cumhuriyet Meydanında binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle beraberlerinde askerlerin taşıdığı yaklaşık 50 metreyi bulan Türk Bayrağı ile Fevzi Çakmak Caddesinden başlayarak Atatürk Bulvarı, Ankara, Zafer ve Hürriyet Caddelerinde yürüdü. Fener Alayı, Cumhuriyet Caddesinde son buldu.

MESELE BAYRAK VATAN MİLLET EZAN OLUNCA?

Burada açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bu yıl 4. üncüsünü düzenlenen geleneksel Fener Alayı yürüyüşünün önümüzdeki yıllarda da tekrarlanacağını söyledi. Saygılı ?Her zaman olduğu gibi ne zaman mesele bayrak, vatan, millet ezan olduğu zaman bu Kırıkkale milleti, halkı hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı. Bu 15 Temmuz ve Demokrasi meydanımızda her zaman Kırıkkaleliler hiç tereddüt etmeden ´biz hazırız´ dediler. Nüfusuna göre En fazla şehit veren illerden biri olan Kırıkkale´miz hatta bütün illerin başında olan Kırıkkale´miz bugün de vatanına milletine ezanına, bayrağına sahip olduğunu gösterdi. Bugünün çok özel bir anlamı var. Sadece Çanakkale Zaferimizi değil, şehitler günümüzü değil aynı zamanda bugün Afrin zaferimizi de kutluyoruz. Kahraman askerimiz bugün bize bu zaferi de hediye etti. Allah onlardan da razı olsun? dedi.

KIRIKKALELİ OLDUĞUM İÇİN GURURLUYUM

Saygılı Bu anlamlı günde vatandaşlarımız başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüşümüz önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bir daha söylemek istiyorum Kırıkkaleli olduğumla gurur duyuyorum? ifadesinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ