Büyük zafer için birlikte yürüyelim

Büyük zafer için birlikte yürüyelim

TÜM KIRIKKALELİLER DAVETLİ

Büyük zafer için birlikte yürüyelim

Kırıkkale Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ?18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü? dolayısıyla fener alayı düzenlenecek. Şanlı zafer fener alayı yürüyüşü ile kutlanacak, bu toprakları bize emanet eden şehitlerimiz anılacak.

TÜM KIRIKKALELİLER DAVETLİ

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla pazar, Cumhuriyet Meydanı´nda saat 19.00´da Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenecek 4. Geleneksel Fener Alayı Yürüyüşüne bütün Kırıkkaleliler davet edildi.

CUMHURİYET MEYDANINDAN BAŞLAYACAK

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayacak olan yürüyüş, Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Zafer Caddesinden tekrar meydanımıza kadar Şanlı bayrağımız ve meşalelerle gerçekleştirilecek. Birlik ve beraberliğin gösterildiği Fener Alayı yürüyüşüne Mehter Takımımız eşlik edecek. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz fener alayı yürüyüşümüzün bu yıl dördüncüsü gerçekleştiriliyor.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN YÜRÜYÜŞÜ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 18 Mart Pazar günü saat 19.00´da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayacak olan Fener Alayı yürüyüşüne bütün Kırıkkaleli hemşerilerimizi davet etti. Başkanımız ?Fener Alayı yürüyüşünün 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla birlik ve beraberliğin bir kez daha yansıtmak için bu yıl Fener Alayının dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile Tüm şehitlerimizi Rahmetle anarak gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ