Büyük Taarruz Ruhu Yaşıyor

Büyük Taarruz Ruhu Yaşıyor

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN LANETLENDİĞİ KUTLAMADA BÜYÜK TÜRK MİLLETİ ASKERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN LANETLENDİĞİ KUTLAMADA BÜYÜK TÜRK MİLLETİ ASKERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Büyük Taarruz Ruhu Yaşıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Kırıkkale´de de düzenlenen törende konuşan Üsteğmen Celal Burak Kağızmanlı, ?15 Temmuz´da güzel yurdumuzun bağımsızlığına kasteden vatansızlar, bu hain teşebbüsten istediklerini alamayarak tarih sayfasında vatan haini olarak yerlerini almışlardır. Oysa onlar bilmiyorlar ki 26 Ağustos´ta başlayan ve 30 Ağustos´ta zaferle neticelenen Büyük Taarruz ruhu yaşıyor. Aziz milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri´nin asıl mensupları, ülkemiz üzerinde emelleri olanlara bir kez daha bu ruhu göstermiştir? dedi.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTILAR

Kırıkkale´de kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´nda başladı. Buradaki törende Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı anıta çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Üsteğmen Celal Burak Kağızmanlı, günün anlamına ilişkin konuşmasında,  Bugün büyük Türk Milleti ve kahraman silahlı kuvvetlerinin gücünü tüm dünyaya gösterdiği şanlı 30 Ağustos ve Zafer Bayramı´nın 94. Yıl dönümünü kutlamaktayız. Bu zafer, dünya üzerinde bağımsızlık mücadelesi veren milletler için bir sembol ve emsal teşkil etmiştir? dedi.

BU VATANDA DÜŞMAN BARINDIRMAYACAĞIZ

Kağızmanlı, ?Bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her bölümü terkedilmiş olsa bile bu aziz vatan toprakları üzerinde hiçbir düşmanın barınamayacağı bir kez daha teşkil edilmiştir. Bu büyük zaferin değerinin bilinmesi için bugün ki şartlarda kıymetinin daha iyi şekilde bilinmesi gerekmektedir. Her milletin ordusu vardır ancak ordusuna âşık bir millet vardır. O da yüce Türk milletidir. Bu üniformayı giymeyi hak etmeyen vatan haini FETÖ mensubu hainler, 15 Temmuz günü giriştikleri darbe kalkışması sonucunda da, gencinden yaşlısına, erkeğinden bayanına milletimizi karşısında bulmuştur. Darbe kalkışmasında bulunan bu terör mensupları, tarih sayfalarında vatan haini olarak yerlerini almışlardır? şeklinde sözlerine son verdi.

VALİ, BELEDİYE BAŞKANI VE GARNİZON KOMUTANI TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Tören, daha sonra Valilikteki kutlama programıyla devam etti. Buradaki programa Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Protokolü, Şehit Yakınları ve Gaziler, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Programın sonunda Vali M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, tebrikleri kabul ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ