BURUK BAYRAM

BURUK BAYRAM

Ramazan Bayramını ve ``Büyük Taarruz``un 89. yıldönümünü, 3 evladımızın toprağa düştüğü, terörün çirkin yüzünü en açık gösterdiği bir dönemde, peş peşe şehitlerimizin vatan topraklarıyla kucaklaştığı şu aylarda, İlsem coğrafyasının kan gölüne döndüğü, Som

İKİ BAYRAM BİR ARADA
Türk İslam Alemi?nin en kutsal aylarından birisi olan Ramazan Ayının sonunda Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz. Yarın 30 Ağustos. Türk halkı olarak 32 yıl sonra ilk dini bayramı ve Türk tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı?nın coşkusunu birlikte yaşayacağız. Ancak iki sevincimizi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti?nin baş belası terörün azdığı, şehit evlatlarımızın peş peşe vatan toprağına düştüğü, Türk İslam Coğrafyasının kan gölüne döndü bir dönem ve ortamda buruk kutluyoruz.
 
BUNLARI HİÇ HAK ETMEDİK
Oysa bizler Türk İslam coğrafyasının dinini en güzel yaşayan ve uygulayan Türk Milleti olarak bunları hiç hak etmediğimiz gibi çevremizdeki yaşanan insanlık dışı olaylar ile yoksulluk karşısındaki duyarsızlığın tavan yaptığı bir dönemde sevinç ve gururla kutlamayı çoktan hak ettiğimiz bayramlarımızı buruk ve acı içinde kutluyoruz. Hiç beklenmedik ve tahmin edilmedik anlarda vatan evlatlarımızı vatan toprağına düşürüyor. Daha dün terör Hakkari?de 3 ailemizin ocağına kor ateş düşürdü. İslam coğrafyası kan gölü, Somali açlığın pençesinde bir avuç suya hasret acı içinde acı yaşıyor. Tüm bu olumsuzlukların karşısında bizle de Türk Milleti olarak iki bayramın bir arada sevincini yaşamak yerine bu olumsuzlukların gölgesinde hüzün içinde kutluyoruz.  
 
 
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama