Bursluluk Sınavına Büyük İlgi

Bursluluk Sınavına Büyük İlgi

ÖDÜLLÜ SINAVLARA TALEP YOĞUNDU

Bursluluk Sınavına Büyük İlgi

Kırıkkale Sınav Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında yapılacak kayıtlarla ilgili bursluluk sınavını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

BİN 760 ÖĞRENCİ

Okulda gerçekleştirilen sınava 9, 11, 13, 15 ve 17 olmak üzere toplam 5 seansta ve 16 sınıfta 8, 9, 10 ve 11´inci sınıflarda eğitim gören bin 760 öğrenci katıldı. İl genelinde yapılan bursluluk sınavı sonuçları 4 Mart 2016 Cuma gününden itibaren ilan edileceğini ifade eden Sınav Lisesi Müdürü Lütfi Ağırman, bu sınavın sonuçlarına göre kayıtların alınacağını vurguladı.

İŞTE! ÖDÜLLER

Dereceye girerek başarılı olan öğrencilere burs ve indirim olacağının altını çizen Müdür Ağırman, her bir okul ve her bir sınıf düzeyindeki bir öğrenciye yüzde 100, bir öğrenciye yüzde 75, üç öğrenciye yüzde 50, beş öğrenciye yüzde 30, 10 öğrenciye yüzde 20 ve 30 öğrenciye ise yüzde 10 indirim uygulanacağı müjdesini verdi.

NEDEN SINAV LİSESİ?

Sınav Lisesi öğrencilerinin, 12-15 kişilik sınıflarda eğitim gördüğüne dikkat çeken Ağırman, Cumartesi dâhil 9 saat ders yapıldığını, haftalık 54 saatlik ders programlarının içinde, okul derslerinin yanında etüt, soru çözümü, birebir ders, deneme sınavları, rehberlik-danışmanlık, spor, sosyal kültürel etkinliklere yer verildiğini belirtti. Ağırman ?Unutmayın! Sınav Liseleri büyük dönüşüp hedefini yüksek tutanlar için dolu dolu bir özel okuldur. Sınav Liselerinde bir eğitim-öğretim yılı 4 dönemdir. Sınav Liselerinin seçkin kadrosu her öğrenciyi yakından takip eder, onlarla hakkaniyet çerçevesinde ayrıştırmadan, yarıştırmadan empati kurarak ilgilenir. Sınav Liselerinde tüm dersler, etütler, ek çalışmalar, ödev takibi ve sınavlar seçkin öğretmen-yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülür. Sınav Liselerinde akademik programlar hiçbir şekilde geçiştirilemez ve eğitim disiplininden asla ödün verilmez. Devamsızlık ödev kontrolü sınav sonuçları tüm süreçler yakından takip edilir ve velilerle paylaşılır. Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı veya görüşmesi yapılır? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti