Burs Kardeşliği Projesi

Burs Kardeşliği Projesi

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek Üniversite öğrencilerine Burs vereceklerini açıkladı. Burs kardeşliği projesi” adı altında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verileceğini kaydetti.

ÜLKÜ OCAKLARI KIRIKKALE ŞUBESİ ÜNİVERSİTEDE OKUYAN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA EL UZATTI.

Burs Kardeşliği Projesi

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek Üniversite öğrencilerine Burs vereceklerini açıkladı. “Burs kardeşliği projesi” adı altında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verileceğini kaydetti.

BURS KARDEŞLİĞİ PROJESİ

Tunçbilek Burs Kardeşliği Projesi, lisans talebelerine öğrenim hayatı boyunca, bir kişi ve yahut grup tarafından eğitime katkı sağlama amaçlı belli bir miktar burs verilmesini içeren sistem olduğunu söyledi. Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı öncelikli olarak şehit ve gazi yakınlarının burs ihtiyaçlarının karşılanması hususunda karar aldıklarını belirtti

OCAK ARACILIK YAPACAK

Tunçbilek konuyla ilgili şunları söyledi “Ocak olarak bizler proje kapsamında yalnızca ‘aracılık’ hizmeti vereceğiz. Burs bağışında bulunmak isteyen hayırseverlerin başvurusuna binaen, burs talep eden lisans öğrencilerinin başvuruları incelenecek; hayırsever ve bursiyer adayı arasında bir bağlantı kurulmasına vesile olacaktır. Hayırseverler yardımlarını bursiyerlerin banka hesaplarına yatırarak bursiyerlere bizzat vereceklerdir.
Bursların miktarı hayırseverlerin takdirine bağlı olarak 100-150-175 Türk Lirası tutarındaki bağış seçenekleri arasından tercih edilmelidir. Hayırseverler söz konusu burs seçeneklerini birden çok bursiyer için karşılayabileceklerdir. Bursların zaman dilimi olarak en az 8 aylık süreçte düzenli ve süreklilik arz edecek şekilde verilmesi planlanmaktadır.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü