Bürokratlar bol bol smaç attı

Bürokratlar bol bol smaç attı

12 TAKIM 144 SPORCU KATILDI

Bürokratlar bol bol smaç attı

?Koşabiliyorken Koş? Projesi kapsamında kamu  kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin spor yapmalarını sağlamak ve kurumlar arası diyalogu geliştirmek amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası 11 Mayıs 2016 tarihinde 17 Ağustos Spor Salonunda 12 takımın katılımı ile başladı.

12 TAKIM 144 SPORCU KATILDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada, ?12 takım 144 sporcunun mücadele edeceği Kurumlar Arası Voleybol turnuvası yaklaşık 20 gün sürecektir. Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecektir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin tesislerimizin tamamını kullanmalarını istiyoruz.?

BAKANLIK DESTEK VERİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırıkkale Valiliği öncülüğünde halkımıza spor yaptırmak ve sporcularımıza daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için tesisleşmeye son derece önem veriyoruz. Bu kapsamda son iki yılda Başpınar Stadyumuna Tartan Pist yer tahsisi yapıldı en kısa zamanda yapımına başlanılacak, Tenis Kortu yenilenmesi, Yahşihan Yenişehir Gençlik Merkezi ve Başpınar Spor Kompleksi çevresine yapılan Sporcu Fabrikası yapımında sona gelindi. Kurumumuz, değişik branşlarda 36 antrenörümüzle hizmet vermektedir. Amacımız, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin spor yapmalarını sağlamak hem de bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyalogu ve iletişimi daha etkin bir biçimde geliştirmektir. Turnuvaya katılan kurumlara ve sporculara başarılar dilerim dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ