Bürokratik engeller minimize edilmelidir

Bürokratik engeller minimize edilmelidir

YATIRIMCILAR SİLAH OSB´DE YERİNİ ALMALI

Bürokratik engeller minimize edilmelidir

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk KOSGEB Müdürlüğünü ziyaret etti Öztürk kredilerin avantajlarından esnafların yararlanması gerektiğini söyledi.

BÜROKRASİ ENGELLERİ ORTADAN KALDIRILMALI   

Ak Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, esnafları yakından ilgilendiren kredi fırsatları konusunda açıklamalarda bulundu. KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç´i ziyaretinde devletin sunduğu kredi imkânları hakkında bilgiler alan Milletvekili Öztürk, bugünlerde gündemde olan 50 bin TL sıfır faizli kredi konusunda Kırıkkale´nin pastadan daha fazla pay alması konusunda bürokrasinin engellerinin minimize edilmesi gerektiğini söyledi. Öztürk, ?Yaptığınız çalışmalarınızı takip ediyoruz. Türkiye genelinde 235 bin esnafımıza kredi verilecek. Buraya müracaat eden kişilerin en iyi şekilde bilgilendirilmesi gerekir. Ekonomik anlamda da esnafımıza sıkıntı yaşatılmaması amacıyla elimizden geleni yapmalıyız. İşlerini devam ettirebilmeleri amacıyla bu sıfır faizli kredinin büyük önemi var. Kurum olarak onların dosya hazırlamasındaki işlerinde yönlendirici şekilde davranılması gerekir. 235 bindeki payımızı fazla almak için elimizden geleni yapalım. Esnaflarımızı bilinçlendirmek lazım. Evraklarının eksikliklerinin tamamlanması hususunda desteklememiz lazım. Artık Kırıkkale´de halkımızın ve esnaflarımızın yaşadıkları sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Sizler yetkili kişiler olarak kabuğunuza kapanmayın. Projelerden esnafımızın haberi olsun? ifadesini kullandı.

YATIRIMCILAR SİLAH OSB´DE YERİNİ ALMALI

Altyapı çalışmaları son aşamaya gelen Silah İhtisas OSB konusunda da yine Kırıkkaleli yatırımcılara çağrıda bulunan Milletvekili Öztürk bir araya gelememe handikabından Kırıkkalelilerin artık kurtulması gerektiğini söyledi. Bir araya gelen 5 esnafın KOSGEB´den 300 bin TL´si hibe 700 bin TL´ye kadar avantajlı kredi imkânından yararlanabildiğine dikkat çeken Milletvekili Öztürk ?Artık birbirimize güvenmeyi öğrenmeliyiz. Güçlerini birleştiren esnaf her konuda büyük avantaj elde ediyor. Kırıkkale´deki ve Kırıkkale dışındaki işadamlarımız bir araya gelerek Silah İhtisas OSB´de de yerini alarak bu işin lokomotifi olmasını arzuluyoruz. Dışarıdan buraya yatırımcı gelecek ama burada Kırıkkale´nin kendi yatırımcısı, kendi öz kaynakları da olsun. Bu avantajlardan Kırıkkale yatırımcısı yararlanmalı? diye konuştu.

ESNAFLARIMIZ BAŞVURU YAPMALI

50 bin TL´lik sıfır faizli kredi konusunda daha önce yaklaşık 900 esnafın müracaatta bulunduğunu ve 42 esnafın yararlanabildiğini söyleyen KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç, yeni müracaatların ise Cuma günü itibariyle başladığını hatırlattı. Daha önceki müracaatların geçerli olduğunu söyleyen İl Müdürü Sevinç, 50 bin TL´lik kredi için son başvuru tarihinin ise 27 Şubat 2017 olduğunu vurguladı. Projeli çalışmaları hakkında bilgi veren Sevinç ise, ?3 aynı, 2 farklı işletmemiz bir araya geldiği zaman 300 bin TL hibe, 700 bin TL faizsiz kredi desteği sağlıyoruz. Bu projedeki amacımız, esnaflarımızın bulunduğu şehre ekonomik anlamda katkı sağlamasıdır. Ürettiğimiz bütün projelerimizle esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız