Burada her an kaza olabilir

Burada her an kaza olabilir

Kontrollü yaya geçidi uygulamasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen sonuç alınamadı. Belediyenin onlarca lira harcayarak ışıklı ışıksız geçitlere yaptırdığı çizgilerin büyük bölümü ya tahrip oldu, ya da silindi. Özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü önündek

İl Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki yaya geçidindeki çizgiler silindiği için kurallara pek uyan yok.


YAYA ĞEÇİDİ ÇİZGİLERİ TAMAMEN SİLİNDİ
Geçtiğimiz yıllarda şehir merkezindeki yaya geçitlerine yapılan çizgilerin büyük bölümü ya tahrip oldu, ya da silindi. Çizildiği yıldan itibaren ısrarla kullanılmayan çizgiler yolların temiz olmaması yüzünden zaten pek fark edilmiyordu. Trafik kurallarını anlatan sarı-beyaz renklerin ise ne anlama geldiği çoğunlukla anlaşılamadı bile. Merkezde yaklaşık 100 bölgede yapılan yaya geçitlerinin hemen tamamı ya tahrip oldu ya da silindi.


MİLLİ EĞİTİMİN ÖNÜNE TRAFİK IŞIĞI
İki yıl önce kurallara uyulması için belediye tarafından özverili bir biçimde hem estetik hem de vatandaşların karşıdan karşıya rahat geçmelerini temin için belirlenen çizgilerin yok olmamasıyla bölgelerde yine trafik sorunlarının yaşandığı gözleniyor. Özellikle Cumhuriyet meydanı Sevgi yolu bitiminde Milli Eğitim Müdürlüğü önünden merkeze geçiş sağlayan ve özellikle öğrencilerin yoğun kullandığı geçidin yeniden düzenlenmesi isteniyor. Veya buraya trafik ışığı konmasının kaçınılmaz olduğu bildiriliyor.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ