BUNUN ADI EKMEK PARASI

BUNUN ADI EKMEK PARASI

Zafer Caddesindeki bir inşaatta çalışan işçi bölgeden gelip geçenlerin ilgi odağı oldu. Yaklaşık 20 metre yukarıda elindeki kompresörle çalışan işçinin rahat hareketleri görenleri şaşırtıyor.

Ziraat Bankasına ait binanın yıkılmasından sonra yan binaların duvarlarında kalan beton kütleler iş makinesinin kepçesi ile yukarıya çıkartılan işçi tarafından kompresör ile kırıldı.
 
Yaklaşık 20 metre yükseklikte iş makinesinin kepçesinin tepesinde elinde havalı kompresör ile duvardaki beton kütleleri kırmaya çalışan işçinin kendisine verilen bareti duvara asarak çalışması caddeden gelip geçenlerin ilgisini çekerken rahat tavırları görenleri şaşkına çevirdi
 
Beline bağlanan sicimle emniyeti sağlanan işçinin metrelerce yukarıda iş makinesinin 1 metre karelik kepçesi üzerinde adeta akrobasi yaparcasına çalışması karşısını izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemezken adının açıklanmasını istemeyen bir kişi ??İnsanın kafasına silah dayasalar oraya çıkartamazlar, ama ekmek parası için insan nelere katlanıyor?? demekten kendini alamazken beton kırma işlemini çevredekilerin bakışlarına aldırış etmeden sürdüren işçinin ara sıra telefonla konuşması ise renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.
 
     
 
 
 
           


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ