Bundan sonra MHP'ye oy vereceğim

Bundan sonra MHP

İLK KEZ BİR PARTİNİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYININ KENDİLERİNİ ZİYARET ETTİĞİNİ İFADE EDEN ESKİ BİR DEMİRYOLU ÇALIŞANI 27 MART'IN DEMİRYOLU ÇALIŞANLARI GÜNÜ OLDUĞUNU BU ZİYARET SAYESİNDE ÖĞRENDİKLERİNİ BELİRTTİ VE EKLEDİ: Bundan sonra MHP'ye oy vereceğim

İLK KEZ BİR PARTİNİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYININ KENDİLERİNİ ZİYARET ETTİĞİNİ İFADE EDEN ESKİ BİR DEMİRYOLU ÇALIŞANI 27 MART'IN DEMİRYOLU ÇALIŞANLARI GÜNÜ OLDUĞUNU BU ZİYARET SAYESİNDE ÖĞRENDİKLERİNİ BELİRTTİ VE EKLEDİ:

Bundan sonra MHP'ye oy vereceğim

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer Devlet demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. Demiryolu işçilerinin işlerinin zor olduğunu bildiklerini söyledi.

İŞÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale'deki istasyonları Yahşihan, Irmak ve merkez tren istasyonlarını gezen Göçer 27 Mart demiryolu çalışanları gününüzü kutlamaya ve de sıkıntılarınızı taleplerinizi dinlemeye geldim” diyerek ilk önce merkez tren istasyonunu gezdi. Burada çalışanlarla sohbet eden Göçer'e çalışanlar özellikle belediyeyi şikâyet ettiler. Burada bizim evimiz var lojmanlarımız burada ama kokudan ve de gürültüden duramıyoruz. Dediler.

DEMİRYOLCULARI ZİYARET ETTİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ahmet Göçer merkez istasyon çalışanlarını ziyaretten sonra Irmak kasabasında bulunan istasyondaki demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. Burada tüm birimleri gezen Göçer' e Irmak TCDD çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette çalışanlar Göçer' e hükümeti şikâyet ettiler.

12 YOL SONRA İLK DEFA OYUM MHP'YE

Çalışanlar ilk kez bir partinin milletvekili aday adayının kendilerini ziyaret ettiğini, eski bir çalışanın ise 27 Mart'ın Demiryolu Çalışanları Günü olduğunu sayenizde öğrendik. Böyle bir günde demiryolu çalışanlarının gününde buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz. Ben 12 yıldır oyumu AKP'ye veriyordum, bundan sonra MHP'ye vereceğim diyerek konuştu.” MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer en son olarak Yahşihan TCDD istasyonunu ziyaret ederek burada demiryolu çalışanları ile sohbet etti.  27 Mart demiryolu çalışanları gününü kutlayan Göçer merkez bürosuna geçti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız