Bunalan MKE havuzuna

Bunalan MKE havuzuna

Sıcaklıklarından kurtulmak isteyen Kırıkkaleliler; MKE havuzuna akın ediyor. MKE havuzu sıcak günlerde yoğun ilgi görüyor. Hafta içinde biraz sakin olan havuzların hafta sonunda dolup taşıyor.

KIRIKKALE HAVUZA AKIN EDİYOR

Geçtiğimiz yıllara oranla biraz geç etkili olmaya başlayan sıcaklar bunaltıcı boyutlara yükseldi. Son 3 günden bu yana etkili olan sıcak hava etkisini sürdürürken, sıcaktan bunalan Kırıkkaleliler çareyi serin yerlerde arıyor. Çevredeki parklar insanlarla dolup taşarken geçtiğimiz hafta içinde açılan Makine Kimya Endüstri Kurumuna ait her iki havuzda insanların akınına uğramaya başladı.

 

BOĞUFLMALARA KARŞI UYARILAR SÜRÜYOR

Kızılırmak ve çevre ilçe ve köylerdeki akarsularda ve göletlerde boğulmalara karşı vatandaşlar uyarılırken, bu uyarılara kulak veren Kırıkkaleliler, Makine Kimya Kurumunun havuzuna akın ediyor. Aileleri ile birlikte serinlemek için havuza gelen vatandaşlar, güzel bir günün tadına çıkarıyor. Bu arada Kapalı Yüzme Havuzu da vatandaşların ilgisini çekiyor. Akşam saatlerine kadar açık olan havuza gündüz fırsatı bulamayanlar gidiyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ