Buna ?GÖRÜNMEZ KAZA? denir

Buna ?GÖRÜNMEZ KAZA? denir

Kırıkkale-Ankara karayolunda lastiği patlayan otomobilin çarpması sonucu yoldan çıkan otobüs bariyerleri devirerek şarampole yuvarlandı. Kazada, otobüste bulunan biri 112 hızır acil servis görevlisi 16 kişi yaralandı.

Otomobilin çarptığı otobüs Kontrolden çıktı, biri sağlık görevlisi 16 kişi yaralandı

SABAH SAATLERİNDE YAŞANDI
Kaza önceki gün sabah saatlerinde Elmadağ ilçesi Lalahan mevkiinde meydana geldi. Ekrem Şaşkın?ın kullandığı 06 CNH 44 plakalı otomobil, Ankara istikametine seyir halindeyken lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil aynı istikamette giden Mükremin Er idaresindeki 06 CNB 08 plakalı Elmadağ özel toplu taşıma aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan otobüs, bariyerlere çarpıp uçuruma yuvarlandı.
BİR ANDA SAVAYŞA ALANINA DÖNDÜ
Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yarılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralılardan bazıları itfaiye ve vatandaşların yardımıyla karayoluna çıkarıldı. Durumu ağır olan otobüs şoförü ve bazı kazazedeler ise otobüs yanında ambulans bekledi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Durumu ağır olan otobüs şoförü Mükremin Er ilk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerine sevk edilen ambulans ekipleri yaralıları ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralı vatandaşların kaza yerinin görüntüsünü cep telefonuyla yakınlarına aktarması da kameralara yansıdı.
KAZADA YARALANAN 112 ÇALIŞANININ YARDIMINA MESAİ ARKADAŞLARI KOŞTU
Elmadağ`da oturan 112 Acil Servis elemanı Sinem Duru da kazada yaralananlar arasındaydı. Kolu kırılan sağlık elemanının imdadına mesai arkadaşları koştu. Duru, ilk müdahalesinin ardından arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.
Görgü tanıkları toplu taşıma aracının, bir otomobil çarpması sonucu yoldan çıkıp, şarampole yuvarlandığını söyledi. Kazada yaralanan yolcuların bazılarının isimleri ise şöyle: "Mükremin Er ve Ekrem Şaşkın, Oğuzhan Bulut, Deniz Küçükkayı, Oğuz Çalış, Saadet Aras, Muzaffer İnan, Halil Erdoğan, Emrah Akel, Ümit Akgül, Ayşe Bulut, Ergin Erdoğan ve Sinem Duru."
Olay yerine gelen trafik ekipleri ve jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama