Bu kez de elektrik gitti!

Bu kez de elektrik gitti!

KEDİLER KIRIKKALE`DE!..

Bu kez de elektrik gitti!

Hıdırellez Kültür Bayramı etkinliklerine elektrik kesintisi damgasını vurdu. Jeneratörün olmayışı nedeniyle program aksadı. 23 Nisan kutlama etkinlikleri de ses sistemindeki bozukluk nedeniyle aksamıştı.

JENERATÖRÜN İPİNİ KOPARDILAR

Mehter Takımı dinletisi ile başlayan programda sıra protokol konuşmalarına geldiği an elektrikler kesildi. Jeneratörün olmaması nedeniyle aksayan programı Ustalar Topluluğu Davul Zurna ekibi idare etti. 45 dakika süren bekleyişin ardından alana jeneratör getirildi. Ancak jeneratörü çalıştıran yetkili bu kez de çekme ipini kopardı. Yetkilinin imdadına elektrik yetişti. Elektrik akışının normale dönmesiyle program kaldığı yerden devam etti.  

VALİ FIRÇALAMIŞTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde de ses sistemindeki bozukluk tartışma konusu olmuştu. Öğrencilerin gösterisi ses sistemindeki bozukluk nedeniyle ertelenmiş ve Vali Ali Kolat yetkilileri Alternatifiniz yok mu? Bu çocukların emeği ne olacak?” diye fırçalamıştı. Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün olası elektrik kesintisine önlem almak için alana jeneratör getirmemesi programın 45 dakika aksamasına neden oldu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ