Buhara kent ikinci etabın temeli atıldı

Buhara kent ikinci etabın temeli atıldı

Buhara İnşaat yetkilisi Canpolat Pehlivanlı, Kırıkkale'de Buhara Kent projesine başladıklarını söyledi. 240 dairelik projenin ilk etabının tamamlandığını belirten Pehlivanlı, Samsun Yolu'nda ki ikinci etabın da temelinin atıldığını bildirdi.

125 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Kırıkkale’nin önemli inşaat firmalarından Bahara İnşaat, yeni projeleriyle Kırıkkale’ye hizmet vermeye devam ediyor. Buhara İnşaat Firma Yetkilisi Canpolat Pehlivanlı, Samsun Bulvarı’nda 240 dairelik “Buhara Kent” inşaatının yarısının tamamlandığını söyledi. Tamamı 3+1 olacak olan dairelerin metrekarelerinin 125 ile 165 metrekare arasında olacağını belirten Pehlivanlı, daire fiyatlarının da 125 Bin TL’den başlayacağını bildirdi. Buhara Kent projesinin Kırıkkale’nin en önemli projelerinden birisi olacağını belirten Pehlivanlı, yatırım yapmak isteyenlerin inşaat sektörüne yönelmeleri gerektiğini ifade etti.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE GÜVENİN ADRESİ

Kırıkkale’de ki birçok yerde yatırım yaptıklarını belirten Pehlivanlı, inşaat sektöründe güvenin adresi olduklarını ifade etti.

Kırıkkale’ye yatırım yapmaktan memnun olduklarını belirten Pehlivanlı konuşmasının devamında, “Kırıkkale inşaat sektöründe önemli bir konuma geldi, şehrimize yatırım yapmayı ve vatandaşlarımızın güvenli ve kaliteli dairelerden faydalanmasını istiyorum. Kırıkkale halkını ofisimize bekliyor ve daireler hakkında bilgi almalarını istiyoruz. Yine www.buharaemlakınşaat.com internet sitimizden bilgi alabilirsiniz” dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ