Bugün onların sayesinde varız

Bugün onların sayesinde varız

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada bu vatan toprakları için canını feda edenlerin sayesinde var olduğumuzun unutulmaması gerektiğini söyledi

EMPERYALİST GÜÇLERİN OYUNU
Göçer açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Tarihin her döneminde, emperyalist güçlerin Türk milletinin varlığına kast eden girişimlerine, inanç ve azimle karşılık verilmiş, çok yönlü saldırı ve tertipler milletimiz tarafından her zaman boşa çıkarılmıştır. Bu nedenledir ki, aziz milletimizin bağımsız yaşama konusundaki tavizsiz tercihinin izlerini; Çanakkale`nin derin sularında, Conkbayırı ve Anafartalar’ın siperlerinde kefensiz yatanların destansı mücadelesinde görmek ziyadesiyle mümkündür”
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR
“Al bayrağımızın renginin şehitlerimizin kanlarından aldığı düşünüldüğünde, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" dizeleri, mukaddesatı uğruna gözünü kırpmadan canlarını verenler sayesinde bugün var olduğumuzu açıkça kanıtlamaktadır.
   Yüz binlerce şehidin toprağa düşmesiyle, Çanakkale`de kazanılan muhteşem başarı, millet olma şuurunun kuvvetlenmesinde en önemli dönüm noktalarından birisi olmuştur. Vatanın değişik yörelerinden gelen isimsiz kınalı kahramanlar, Çanakkale`de ortak bir ülküyle hareket etmişler, kutlu ceddimizin emaneti olan vatanımız için canlarından seve seve vazgeçmişlerdir. Çanakkale’de; düşman kuvvetlerinin madden üstünlüğü, vatan sevgisi karşısında bütün anlamını yitirmiş, teknolojik güç; cesaret ve kararlılık karşısında çaresiz kalmıştır. Kaldı ki ölümün şehitlikle abideleştiği bu kutlu mücadele, Cumhuriyetimizin de bir “ön sözü” olarak şanlı Türk tarihindeki yerini almıştır.”


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ