Bugün olsa yine sokağa çıkarız

Bugün olsa yine sokağa çıkarız

15 TEMMUZ GAZİSİ MUHAMMET MUSA AKKOÇ YAŞADIKLARINI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE PAYLAŞTI

15 TEMMUZ GAZİSİ MUHAMMET MUSA AKKOÇ YAŞADIKLARINI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE PAYLAŞTI

Bugün olsa yine sokağa çıkarız

AK Parti Gençlik Kolları il Başkanı Müjdat Yurtseven Üniversite teşkilatı ile bir araya geldi. 15 Temmuz Gazisi Muhammet Musa Akkoç´unda katıldığı programda Gazi Akkoç öğrencilere duygusal anlar yaşattı.

YURTSEVEN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Yenişehir´de öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Yurtseven her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.  Yurtseven yaptığı konuşmada, ?Kırıkkale´de hep birlikte olduklarını ve her zaman öğrencilerin yanındayız. Bizler gençlik olarak ÜNİAK teşkilatı ile devamlı çalışmalar yapıyoruz. Sizlerde ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşmak için gece demeden gündüz demeden çalışmalar yapıyoruz. Verdiğiniz destekler bizi mutlu ediyor? ifadelerini kulandı.

KENDİMİ MERDİVENDEN ATTIM

 Yurtseven´in konuşmasının ardından 15 Temmuz Gazisi Muhammet Musa Akkoç yaşadıklarını öğrencilerle paylaştı.  Gazi Muhammet Musa Akkoç. Saat 23.30´da Genelkurmay Başkanlığının ikinci katında darbeci askerlerin, sivillerin üzerine ateş açması sonucu yaralandı. Yaşadıklarını öğrenciler ile paylaşan Akkoç, ?Ateş açılınca yere yüzükoyun yattım. Darbeci bir üsteğmen yanıma geldi ve başıma ateş etti. Yanağımdan vuruldum. Çoluğumuz çocuğumuz var, yapmayın dedim. Alaycı bir ses tonuyla ?O zaman Kelime-i Şehadet getir´ dedi. Tekrar ateş edeceğini anlayınca kendimi merdivenden attım.?

DÜŞERSEN DE SENİ BIRAKMAYACAĞIM

2 çocuk babası, 29 yaşındaki Akkoç, kanlar içinde koşarak gittiği TBMM bahçesinde bir kişinin, ?Kardeşim merak etme. Düşersen de seni bırakmayacağım? diyerek kendisini ambulansa bindirdiğini söyledi. Akkoç, ?Buradan sesleniyorum, Allah razı olsun demek için ona ulaşmaya çalışıyorum.?

O GÜN ÇOK FARKLIYDI

Muhammet Musa Akkoç, ?AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç´tan mesaj gelince saat 22.30 sıralarında Sincan Lale Meydanı´na indik. Fatih Başkan Kızılay´a, Külliyeye gitmemizi söyledi. 23.30 civarında bir grup arkadaşımla Genelkurmay´a gittik. Televizyonlarda görmüşsünüzdür, hani bir tank ucuna polis arabasını takıp da sürüklüyor, insanları köprüden atıyor ya onun en arkasındaki zırhlı personel taşıyıcıya taşla vuran kişi benim. Bir elimde de polis kaskı vardı, onunla vuruyordum. Sonra Genelkurmay´ın nöbet kulübesindeki askeri ikna etmeye çalıştık.?

DEMİR PARMAKLIKLARINI SÖKTÜK

Akkoç, ?O ara üç tane helikopter havalandı. Nöbetçi askerle rütbeli personel içeri çekildi. Biz de girişteki barikatı yıkıp bahçeye girdik. Protokol merdivenlerinden çıkmak istedik ama kapı kilitliydi. Kapıya en yakın pencerenin demir parmaklıklarını söktük. O gün onları nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum inanın. O gün çok farklıydı, insan her şeyi yapabiliyor. Pencereden içeri girdim. Çay ocağı gibi bir yere çıkıyordu.? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız