Bugün 23 Nisan?

Bugün 23 Nisan?

GÖSTERİLER YAPILACAK

Bugün 23 Nisan?

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 98. Yıldönümü münasebetiyle etkinlikler gerçekleştirilecek.

GÖSTERİLER YAPILACAK

Kırıkkale Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programları gerçekleştirilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından saat 09.45´te Atatürk Anıtına çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından saat 10.00´da etkinlikler gerçekleştirilecek. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´nin açılış konuşmasını yapacağı etkinlik, Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu gösterisi sunulacak.

81 İL-81 23 NİSAN SERGİ

Atatürk Ortaokulu yabancı uyruklu çocuk müzik korosu, şehit Erdem Mut Anaokulu Kafkas halk oyunları gösterisi, şiir ve kompozisyon alanında dereceye girenler ödüllendirilecek. Daha sonra Mehmet Uzelli İlkokulu Elif´in Kağnısı ve Meclis gösterisi, Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu halk oyunu gösterisi ve merkez vilayetler hizmet birliği Gülümse Anaokulunun düzenlediği ?81 İl-81 23 Nisan? konulu serginin açılışı yapılacak.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ