Buğra´nın makam aracı keyfi

Buğra´nın makam aracı keyfi

VALİ´DEN ARAÇ İSTEĞİ ESPRİSİ GERÇEK OLDU

VALİ´DEN ARAÇ İSTEĞİ ESPRİSİ GERÇEK OLDU

Buğra´nın makam aracı keyfi!

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kar yağışının ardından tatil beklentisiyle tweet atarak kendisinden makam aracı isteyen 6. sınıf öğrencisinin talebini yerine getirdi.

KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Kırıkkale´de geçen hafta sonundan itibaren etkili olan kar yağışının ardından tatil beklentisi olan öğrenciler ve velileri, tatil beklentilerini sosyal medya aracılığıyla valiye iletirken, övgü ve tepkiye yönelik paylaşımlar tebessüm ettirdi.

VALİ İLE MESAJLAŞMASI İLGİ ÇEKTİ

Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Sabri Buğra Uyaroğlu ile Vali İlker Haktankaçmaz arasındaki mesajlaşma da sosyal medyada oldukça ilgi çekti. Uyaroğlu, 8 Ocak´ta "Valim okullar tatil oluyor mu? Yoğun kar yağışı gösteriyor da. Olmuyorsa bize de makam aracı ayarlarsanız, servis geçen kaza yaptı da." şeklinde esprili bir dille tweet atmış, Vali Haktankaçmaz da Uyaroğlu´na "Buğracığım, makam aracına binmek için önce böyle kar kıyamet de olsa okula gitmek gerekiyor." yanıtını vermişti. Bunun üzerine Vali Haktankaçmaz, dün Sabri Buğra´nın Fabrikalar Mahallesindeki evine gitti. Öğrenciyi evinden alan Haktankaçmaz, öğrenci ile okula birlikte gitti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım