Büfeler temiz çıktı

Büfeler temiz çıktı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, şehrin önemli yerlerinde bulunan içkili mekanların ve alkol satan iş yerlerinin tek, tek denetlendiğini söyledi. Her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirten Kırbaş, şehirde satılan içkilerin temiz çı

ALKOL TÜKETİMİNİ KONTROL ETTİK

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş yaptığı açıklamada, “Kırıkkale de ilimiz genelinde 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Ve Yem Şubesi Kontrol görevlileri tarafından denetimlerimiz, üretim, tüketim ve satış yerlerinde titizlikle ve aralıksız olarak yürütülmektedir. Bu nedenle alkollü içecek satışı yapan yerler yaklaşan yılbaşı nedeniyle alkollü içki tüketiminin artabileceği göz önüne alınarak artan alkol tüketimini kontrol etmek için tüketim ve satış yerlerinde denetim yapılmıştır.

 

İHBARDA BULUNABİLİRSİNİZ

“Müdürlüğümüz Gıda ve Yem şubesi gıda denetim elemanlarınca genel denetim ve kontrol amacıyla alkollü içeceklerin denetimleri yapılmıştır.  Denetim sonucunda işletmelere 5996 sayılı kanun kapsamında uyulması gereken kurallar anlatılmıştır. Kanuna uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirilmiştir. Yapılan denetimlerde olumsuzluğa rastlanılmamıştır. Bu meyanda her şahıs gıda denetçisi gibi hareket ederek gördüğü olumsuzluğu adres belirterek, 7 gün 24 saat Alo Gıda 174 hattına bildirerek veya Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvurarak denetime gerekli katkıyı sağlamalıdır” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ