Bu Son Olsun

Bu Son Olsun

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu'nun ölümünün karanlık eller tarafından yaptırıldığına dikkat çekerek, Bu son olsun” dedi.

GENCECİK BİR FİDAN HAİNLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Taşkın, yazılı basın açıklaması yaparak olayı kınarken, şunları söyledi: “Gencecik bir fidan hainler tarafından öldürüldü. Bir ocağa daha ateş düştü. Bu filmi 12 Eylül 1980 öncesinde bu millet yaşadı. Ülkemizin aynı karanlık eller tarafından kaos ortamına sürüklenmeye çalışıldığı ortadadır. Millet olarak bu hainleri istemiyoruz. Millet olarak bu hainlerin yediği ekmeğe, içtiği suya hainlik yapmasına göz yumamayız. Bunun son olmasını istiyoruz.

YÜREĞİMİZE ACISI DÜŞER

Masum iken katledilen her gencimiz bizim için önemlidir ve yüreğimize acısı düşer. Başta onların aileleri acı çeker. Bu gençlerimiz yarın bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Ekonomiye katkıda bulunacaklar. Ülkemizin genç beyinlere her zaman ihtiyacı var. Bunların acılarını çekmek istemiyoruz. Millet olarak hissedeceğimiz bu acı, çocuklarımızın geleceği için duyacağımız acıdır. Geleceğimizle hiç kimsenin oynamaya hakkı yoktur. Millet olarak buna izin veremeyiz.

BABASI, OĞLUYLA FARKLI SİYASİ DÜŞÜNCEYE MENSUPTU

Ülkemizi sağ sol diye bölmeye çalışan hainler akıllarını başlarına alsınlar. Bu ülkede kan akmaya başlarsa herkes zarar görür. Aileler, birlikler, okullar ve devlet ayrımcılık batağına düşerse millet olarak cezasını çekeriz. Öldürülen gencin babası, oğluyla farklı siyasi düşünceye mensup olduğunu söylüyor. ‘Oğlunun başarılı bir öğrenci olduğunu ve bu olayın organize bir hareket’ olduğunu söylüyor. Bu sözler çok anlamlı. Yetkililer bu açıklamanın üzerinde düşünmelidir. Bu olay büyümeden gereği yapılmalıdır.

OKTAY VURAL’IN AÇIKLAMALARI ARAŞTIRILMALIDIR

MHP Grup Başkanvekili Sayın Oktay Vural’ın konuyla ilgili açıklamaları da iyice araştırılmalıdır. Sayın Vural, TBMM’de ‘polisin ve valiliğin gerekli önlemleri almadığını, ambulansın 45 dakika sonra müdahalede bulunduğunu, polis aracının da yaralıyı hastaneye götürmediğini’ söylemesi araştırılmalı ve ihmali bulunanların cezalandırılması gerekir. Aksi halde hukukun işlemediği kanaati hâkim olursa çok daha kötü sonuçlar ortaya çıkar.

KÜRT-TÜRK AYNI TOPRAKLAR ÜZERİNDE YAŞIYORUZ

Anadolu Sağlık Sen olarak, milletimizin birliğinden ve dirliğinden yanayız. Kavgaları bir tarafa bırakın. Bu ülkenin gelişmesi ve kalkınması için el ele birlikte çalışmalıyız. Kürt, Türk aynı topraklar üzerinde aynı acıları paylaşarak yaşıyoruz. Gerginliğin derhal son bulması gerekiyor. Eli kalem tutan yazarlar, çizerler, gazeteciler ve devlet erkânından her seviyedeki insanlar ile siyasi partilerin itidal çağrısında bulunması gerekiyor. Olayları körüklemek ateşe benzin dökmekten başka bir şey değildir. Bugün kardeşliği ve sağduyuyu telkin etmek gerekiyor. Milletimizin başı sağ olsun. Acılı aileye Allah sabır versin. Bu haince saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ