Bu seyirciye şampiyonluk yakışır

Bu seyirciye şampiyonluk yakışır

Şampiyonluk yolunda en önemli engellerden birisi olan Zara Belediyespor'u 10. Dakikada Ufuk'un attığı golle geçen Kırıkkalespor, maçın skorundan çok seyircisiyle konuşulacak.

BAL LİGİNDE 10 BİN SEYİRCİ…

Bu seyirciye şampiyonluk yakışır

Şampiyonluk yolunda en önemli engellerden birisi olan Zara Belediyespor’u 10. Dakikada Ufuk’un attığı golle geçen Kırıkkalespor, maçın skorundan çok seyircisiyle konuşulacak.

1. LİGE ÇIKAN İLK İLÇE TAKIMI

1977’de 1. Lige çıkan ilk ilçe takımı olan Kırıkkalespor, şehir merkezindeki iki stadyuma rağmen yıllardır seyirci bulamamaktan mustaripti. Özellikle Amatör Küme’ye düştükten sonra boş tribünlere oynamaya başlayan Kırıkkalespor’da 2014-2015 sezonunda yakalanan hava ve sinerji şehir halkına da yansıyarak Zara Belediyespor maçında gün yüzüne çıktı.

DUYURULAR İŞE YARADI

Bir haftadır taraftar grupları, kulüp ve basın tarafından caddelerde, gazetelerde ve sosyal medyadan yapılan çağrılara kayıtsız kalamayan Kırıkkale halkı genç yaşlı, çoluk çocuk, kadın erkek demeden Fikret Karabudak stadyumunun tribünlerini doldurdu. Kırıkkalesporlu futbolcuların etkili oyunuyla bir an olsun yerende duramayan Kırıkkalespor seyircisi Süper Lig takımlarını kıskandıracak performansıyla göz doldurdu.

TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ

Taraftar gruplarının da yönlendirmeleriyle bir dakika dahi susmadan takımını destekleyen Kırıkkalespor taraftarı, Amatör Ligde oynamasına rağmen şehrinin takımına bir yandan enerji aşılarken diğer yandan da başarıya ne denli aç olduğunu gösterdi. Kırıkkalespor’un bu grupta yaşayacağı şampiyonlukla 3. Ligde de aynı performansla yoluna devam edeceğine inandıklarını kaydeden seyirciler, “Kırıkkalespor 3. Lige çıksın da görün. Büyük takımlar bile bizim seyircimizi kıskanacaklar. İnanıyoruz ki, takımımız yakaladığı bu havayla bir sonraki sene 2. Lige de çıkar, 1. Lige de” dediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ