Bu seçimi kazanacağız

Bu seçimi kazanacağız

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, yerel seçim çalışmalarının son sürat devem ettiğini ve vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Belediyeyi kazanacaklarını belirten Vurgun, partilerinin adayı Mahir Yılmaz'a güvendiklerini ve gece gündüz

İNSANIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. İl Teşkilatı olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Vurgun, “İnsanımızın yüzü gülecek. Onun için Kırıkkalemiz için tarihi bir gün 30 Mart olacak. Saadet Partisinin seçimi kazanmasıyla Kırıkkale’nin makuz talihi değişmeye başlayacaktır. Kırıkkaleli kardeşlerim daha önce Milli Görüşü yaşamayan Kırıkkale’miz Milli Görüşü görecektir. Türkiye’miz gerçek anlamda Milliyetçiliğin ne olduğunu Milli görüşle tanımıştır. Bunun temel vesilesi Milli Görüşün Belediyecilik üzerinde uygulanmasıdır. Belediyecilikte başarının anahtarı prensipler ve sistematik yapıdır”

 

GURUR DUYUYORUZ

“Bizde bu Belediye seçimlerinde Türkiye’nin değer prensipliği ve en sistematik partisi olarak karşınıza çıkmaktan gurur duyuyoruz. Saadet Partimiz, Türkiye’nin en köklü Partisi olmakla beraber adayımız Mahir Yılmaz’da, Kırıkkalemizin çalışkan, dürüst ve sevilen bir yüzüdür. Sizlere hizmet etmek için içinizden çıkmış donanımlı, çalışkan ve dürüst bir şahsiyettir. Biz bu seçimlerde Allah’ın izniyle Belediye’ye Saadet Bayrağını dikmeye Kırıkkale’ye Saadet getirmeye inandık. Biz kazanırsak insanımızda kazanacak. Biz kazanırsak Kırıkkalemizde kazanacak.”

 

 

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

“Kırıkkale’ye daha önce nasip olmamış bir Belediyecilikle hizmet vereceğiz. Biz Milli Görüşcüler olarak 1994 yerel seçimlerinde Türkiye’de bir desten yazmıştık. 94 seçimlerinden sonra kazandığımız Belediyelerde yaptığımız hizmetlerle şehirlerimizin adeta çehresini değiştirmiş insanımıza hizmet nasıl götürülür, herkese göstermiştik. O tarihlerde musluklarından su akmayan mega şehirlerimizde daha çöpleri toplatamayan belediye’nin çöpler arasında yaşamaya mahkum olan insanlarımızın hizmetine koşmuş şehirlerimizin sorunlarını bir bir çözmüştük. Bütün bu hizmetler gece yarısı yollara düşüp neden bu evin bacası tütmüyor diye düşünen Belediye Başkanlarıyla yapılmıştır. Bu seçimlerin sonucunda da Kırıkkale’mize bu güzel hizmetlerimizi sunacağız. Kırıkkale’miz içinde bulunduğu şu durumu kesinlikle hak etmemektedir” dedi.

 

TEŞKİLAT ÇALIŞIYOR

Çalışmalarına bütün birimler ve Mahalle teşkilatlarıyla birlikte aksatmadan devam ettiklerini söyleyen Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, hedeflerini açıkladı. Saadet Partisi’nin her geçen gün halk nezdinde tekrar eski gücünü kazandığını ifade eden Çakır, Mahalle temsilcileriyle yaptığı olağanüstü toplantıda seçimlerde hedeflerinin 60 bin oy olduğunu açıkladı.Mahalle Temsilcileriyle teşkilat binasında olağanüstü toplantı yapan Çakır, seçim sathına girdiklerini ifade ederek, “Artık bundan sonra tek derdimiz seçim olmalı. Tüm işlerimizi programlarımızı 31 Mart 2014 tarihine ertelemeliyiz. Çünkü 30 Mart 2014 bizim düğün günümüz” dedi.

 

30 MART BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ

Başkanlık Divanı üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Mahalle Temsilcilerine seslenen Çakır, “Nasıl kendi düğünümüze ya da evladımızın düğününe davetli listesi yapıyorsak 30 Mart 2014’te ki düğünümüze de aynı özeni göstermeliyiz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başlamamız gerekmektedir. Bu anlamda sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Sahada ki bizlerin eli ayağı gözü kulağı sizlersiniz. Kırıkkale’de hedefimiz 60 bin oy. Bunu alacak güçte ve kapasitedeyiz. Sadece yapmamız gereken hakkını vererek çalışmaktır. Bu anlamda tüm birimlerimizle sahada aktif olacağız. Kırıkkale’ye görülmemiş hizmetleri inşallah Milli Görüşçü kadrolar yapacaktır. Biz bunun ilk adımını bu toplantı ile yapmış bulunuyoruz” dedi.

 

 



Abidin Kılıç
11.02.2014 00:58:00
İl başkanı sayın Faruk bey biz adayımıza güveniyoruz demiş.Peki sayın başkan siz ne kadar çalışıyorsunuz.Adayınız size ne kadar güveniyor acaba

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı