Bu örgütün lideri Sedat Peker’dir

Bu örgütün lideri Sedat Peker’dir

İstanbul’da “Döner Kardeşler” isimli suç örgütüne yönelik 1’i tutuklu 28 sanıklı davanın görülmesine devam edildi.

Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenirlikli Kapalı Cezaevinde tutuklu Örgütün lideri Emirhan Döner, "Bu örgütün lideri Sedat Peker'dir. Eylemlerin azmettiricisi Sedat Peker'dir. Söyleyeceğim şeylerden sonra Sedat Peker ve birçok kişi yargılanacaktır" dedi.

 

SAVUNMAMI ŞİMDİ YAPMAYACAĞIM
İstanbul Zeytinburnu ve çevresinde faaliyet gösteren ve buralarda yağma ve haraç gibi olaylarla adı geçen Döner Kardeşler isimli suç örgütünün lideri Emirhan Döner, tutuklu bulunduğu Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenirlikli Kapalı Cezaevinden SEGBİS'le katıldığı duruşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözcü Gazetesi internet sitesi haberine göre; Sanık Emirhan Döner, "Sedat Peker hakkında vermiş olduğum beyanlardan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istiyorum. Sedat Peker'in avukatı beni ziyaret edip ailemle tehdit ettiği için bugüne kadar konuşamadım. Savunmamı şimdi yapmayacağım. Anlatacaklarımdan sonra ağabeyimle hasım olacağımız ve menfaat çatışması yaşanacağı için ortak avukatımızı azlediyorum. Savunmamı yeni avukatımla yapacağım. Bu yüzden sizden süre istiyorum" dedi.

 

SANSASYON YARATACAK ŞEYLER SÖYLECEĞİM
Şizofreni tedavisi gördüğünü belirten Döner sözlerine şöyle devam etti; "Evet örgüt var kabul ediyorum. Bu örgütün lideri Sedat Peker'dir. Yardımcıları da Ufuk Yapıcı ve Cenk Özden'dir. Eylemlerin azmettiricisi Sedat Peker'dir. Söyleyeceğim şeylerden sonra Sedat Peker ve birçok kişi yargılanacaktır. Örgütün bugüne kadar ortaya çıkmamış bütün eylemlerini anlatacağım. Henüz çökmemiş bir örgüt bu. Bu örgütü ben çökerteceğim. Ülkemizde sansasyon yaratacak şeyleri söyleyeceğim. Onlarca olayı ortaya çıkaracağım. Ben bu örgütün gerçek liderini, gerçek yöneticilerini ve gerçek suçlarını ortaya çıkaracağım. Ben şizofreni tedavisi görmekteyim. Adli tıptan akıl sağlığı raporu alınsaydı akıl hastalarına özgü tedavi görüp dışarı çıkacaktım. Çok büyük mağduriyet yaşamaktayım. "

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ