BU NASIL BİR AÇILIM?

BU NASIL BİR AÇILIM?

Vatan İçin Can Verenler Derneği Şehit Aileleri Başkanı Mümtaz Torunlu, şerefli Türk bayrağını yakanlar, Türk polisine tokat atanlar, askerine kurşun sıkanlara sert tepki gösterdi. Nasıl bir açılım olacağını merak ettiklerini belirten Torunlu, ?Bizler bunu

?KÜRT HAKLARI? MI?
Vatan İçin Can Verenler Derneği Şehit Aileleri Başkanı Mümtaz Torunlu açıklamasının devamında şunları söyledi; ?Biz şehit aileleri olarak canımızdan çok sevdiğimiz biricik evlatlarımızı şehit verip vatan sağ olsun derken bugün ne hallere düştük bunları siz basın mensupları ile paylaşmak istiyoruz. Bugün devleti idare eden en yetkili makamlar dahi Kürt açılımından Kürt sorunundan yakında güzel şeyler olacağından bahsetmektedir. Şunu kesinlikle belirmek istiyoruz Türkiye de Kürt sorunu diye bir sorun yoktur. Bu ülkede tüm Kürtler birinci sınıftır hatta Türklerin elde edemediği hakları Kürtler elde etmişlerdir. Bu hakları elde etmesine rağmen ?Kürt hakları? adı altında gizlenmekte ve sahtekârlıklarını gizlemek istemektedirler. Doğu, Güneydoğu Anadolu halkını kullanmaktadırlar. Kendini Kürt zanneden insanlara bile zarar vermektedirler. Olmayan Kürt sorununu yaratmak istemektedirler. O yörede yaşayan halkı kullanmak istemektedirler?
 
ŞEHİT AİLELERİ NE İSTİYOR?
?Şehit kardeşlerinin anne, baba eş ve çocuğuna tanınan haklar birinci derecede şehit kardeşlerine de tanınması. İnsan Hakları adı altında, bazı kişi ve kimselerin haklarını savunanlar, biraz da şehit din anasını babasını eşini çocuğunu ve kardeşini düşünün vatanın bölünmezliği uğruna şehit olanların haklarını savunmaları gerekmez mi? Vatan haini ve bölücülere verilen ödünler ile isteklerinin yerine getirildiğini gördükçe şehit aileleri yapılanları unutmayacak? dedi.


KUBİLAY71
23.04.2011 00:38:13
Sen nasıl başkansın anlamadım gitti.adamların eteğinin altından çıkmıyon bide utanmadan konuşuyon.mehmet başkanıda küstürdün.Çık adam gibi haburcuları istemediğini ilanet.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ