Bu kış sert geçmeyecek

Bu kış sert geçmeyecek

Kış mevsiminin kendini göstermeye başladığı son günlerde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de soğuk ve yağışlı hava şartlarına göre hazırlıklarını tamamladı. 200 bin ton solüsyon malzemesi stoklayan Müdürlük, 4 solüsyon aracı, 4 arazöz, 4 greyder ve kamyon ol

DEPOLAR DOLDURULDU

Geçen yıl yaşanan ağır kış şartları sonrası Kırıkkale Belediyesi de hazırlıkları tamamladı. Yaklaşan ağır kış şartlarına karşı hazırlıklarını tamamlayan Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, depolarını solüsyon ve kaya tuzuyla doldurdu. Depolarını dolduran ekipler herhangi bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazır bir şekilde beklemeye başladı. Fen İşleri Müdürlüğünün ağır hava şartlarına karşı hazırlıklı olduğunu kaydeden Fen İşleri Müdürü Vedat Genç, 4 solüsyon aracı, 4 arazöz, 4 greyder ve kamyon olmak üzere 30 kişilik bir ekibin göreve hazır olduğunu söyledi.

BAKIMLAR YAPILDI

Ana arterlerde solüsyon, ara sokaklarda ise kaya tuzu kullanılacağını ifade eden Genç, ?Solüsyon pahalı bir malzeme olması nedeniyle ana yollarımızda tahribata yol açmamak için solüsyon kullanacağız. Diğer kilit parke olan cadde ve sokaklarımızda ise kaya tuzundan faydalanacağız. 5 depomuzda dolu olmakla birlikte hali hazırda 200 bin ton solüsyonumuz var. Kış gelmeden yollarımızla ilgili bakım ve onarım çalışmalarımızı tamamladık. Şiddetli yağmur suyu nedeniyle kapanması muhtemel mazgalları temizleyerek kış aylarına hazır hale getirdik. Vatandaşlarımızın kış aylarında ciddi bir sorunla karşılaşacaklarını düşünmüyoruz? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü