Bu kez kadınlar fidan dikti

Bu kez kadınlar fidan dikti

Geleceğe 5 bin fidan Kırıkkale`de ormansızlaşma ve erozyonla mücadele için çalışma başlatan Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi kadınlar, fidan dikmek için birbirleriyle yarıştı. Kadınlar 5 bin fidanı toprakla buluşturmaya başladılar.

FİDAN DİKMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR
Kırıkkale`de ormansızlaşma ve erozyonla mücadele için çalışma başlatan Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi kadınlar, fidan dikmek için birbirleriyle yarıştı. Çoğunluğu memur ve hemşire olan kadınlardan en fazla fidan dikene ödül verildi. Dikilen fidanların gelişme ve büyüme sürecinde bakımları için de her fidana ayrı ayrı isim veren kadınlar, fidanların bakımı için söz birliği yaptı. 
KIRIKKÖYÜ MEVKİ HATIRA ORMANI 
Kırıkköyü mevkiinde ilk defa hatıra ormanı oluşturduklarını belirten Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi hemşire Elif Balcı, bu yıl sonunda 5 bin fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Fidanı aldıkları Orman İşletme Müdürlüğü`nün `Yeter ki siz fidan dikin biz size yer buluruz` yaklaşımlarının kendilerine şevk verdiğini ve mutlu ettiğini belirten Balcı, çalışan hemcinslerinin göstermiş olduğu ilgi ve katılımın da mutluluk verici olduğunu dile getirdi. 
ÇEVRE BİLİNCİNİN ÖNEMİ 
Çevre bilincini ve çevre sevgisini gelecek nesillere aşılamak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Balcı, "Programa meslektaşlarımızı davet ettik. Onlar da bizim yanımızda oldu. Kırıkkale`nin daha da yeşil olması için çalışmalara devam edeceğiz." dedi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü