Bu kampanyaya ev alınır

Bu kampanyaya ev alınır

Kırıkkale'de ilklere damgasını vuran Fi Yapı, TOKİ daire fiyatlarının altında daire satışına başladı. Kırıkkale'de inşaat sektöründe büyük atılım geliştiren Fi Yapı, kampanyalarla Böyle kampanya görülmedi” dedirtiyor.

İŞTE FİYATLAR

Araba fiyatına ev satışına başlayan Fi Yapı farlılığını her zaman hissettiriyor. 120 metrekare 3+1 daire 99 lira, 110 metrekare 2+1 daire 89 lira, 50 metrekare 1+1 daire 39 lirada satışa sunuluyor. Fi Yapı bünyesinde 120 aya kadar vade seçeneği bulunuyor. Fiyatlar 30 Kasıma kadar geçerli olacak.

 

HALKIMIZI İÇİN

Herşey halkımızın geleceği içindir diyen Fi Yapı Müdürü Tuncay Kulak, “Yeni yapılan kampanyada Kırıkkale’nin geleceğini yatırım yapıyoruz. Her bütçeye göre, daire satışlarına başladık. Bu kampanyayı  herkesi ev sahibi yapmak için başlattık. Fi Yapı olarak her zaman halkınızın bütçesini düşünüyoruz.” dedi.

SON GÜN 30 KASIM 

Son günün 30 Kasımda olduğunu açıklayan Kulak, “Bu kampanya ile Kırıkkale halkı geleceğe yatırım yapmanın keyfini yaşayacak. Bu kampanyayı sakın kaçırmayın.” diye konuştu.  

 



mete han
22.10.2013 15:49:39
ahh ahh o blokları oraya yapacak ne vardı,şimdi satmak için türlü türlü kampanya yapıyorsunuz sayın fikret inan ! keşke çevre yolunun oralara osmangazi yada gündoğdu tarafına yapsaydınız şu an elinizde daire kalmamıştı.şehre 15 km olan bir yerde çok zor satış yapmanız emeğinize yazık

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü