Bu kampanyalar çiğ köfte yedirir

Bu kampanyalar çiğ köfte yedirir

Kırıkkale'de faaliyetine devam ettiren Komagene Etsiz Çiğ Köfte yaptığı kampanyalarla göz dolduruyor. İlk şubesini Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi üzerine açan Komagene Etsiz Çiğ Köfte, ikinci şubesini de Zafer Caddesi üzerinde Kırıkkalelilerle buluşturdu

ALTIN HEDİYE

Her ayın 15’inde 250, 500 ve 1000’inci müşterilere altın hediye ettiklerini açıklayan Komagene Etsiz Çiğ Köfte Kırıkkale Şubesi İşletme Sahibi Sefa Tüfekçioğlu, “Bunun yanında her ayın 15’nde artı yüzde 50 bedava çiğ köfte veriyoruz. Ayrıca 7 dürüm ve ayran alana, 1 dürüm ve ayran yanında veriyoruz. Merkez şubemizde çayları ikram ediyoruz.”dedi.   

BİRİNCİ OLDULAR

Komagene Etsiz Çiğ Köfte’nin Türkiye genelinde 731 şubesinin bulunduğunu açıklayan Tüfekçioğlu, “Kırıkkale halkının katkılarıyla birinciliğe ulaştık. Halkımız olmazsa bu işi yapamazdık. Onlar bize güç verdi. Bu güçle ve destekleriyle bu seviyeye geldik. Kırıkkale halkına teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

MİSYONUMUZ

Tüfekçioğlu, “Ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılarken, hijyen ve kalitenin sürekliliğini sağlamak ve geliştirmektir. Hedefimiz, ürün ve sistem kalitesi içerisinde mükemmele ulaşmak için tedarikçilerimiz ve tüm çalışanlarımızla beraber en üst performansı sergileyerek vizyonumuza ulaşma yolunda çalışmaktır.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü