Bu ismi kim önerdi?

Bu ismi kim önerdi?

Ahilik Haftası kutlamalarına Yılın Ahisi seçimi damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıllara oranla daha sönük ve az katılımla gerçekleştirilen törende Cafe işletmecisi bir bayanın Yılın Ahisi seçilmesi Kırıkkale'de tartışma konusu oldu. Hatta bayanı kimin önerdiğ

HAFTANIN TARTIŞMA KONUSU OLDU.

Bu ismi kim önerdi?

Ahilik Haftası kutlamalarına Yılın Ahisi seçimi damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıllara oranla daha sönük ve az katılımla gerçekleştirilen törende Cafe işletmecisi bir bayanın Yılın Ahisi seçilmesi Kırıkkale’de tartışma konusu oldu. Hatta bayanı kimin önerdiği bile sorgulanmaya başladı.

SANATKÂR OLMAYI ÖNGÖRÜYOR

Ahilik Haftası Kırıkkale’de geçtiğimiz gün az bir esnafın katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliklere esnafların katılımının az olması tartışılırken. kutlama etkinlikleri içinde yer alan yılın Ahisi seçimi Kırıkkale’de tartışma konusu oldu. Cafe işletmeciliğinin sanat ve sanatkârla ilgisinin olup olmadığı bile tartışılırken Cafe işletmecisi bayanı kimin önerdiği merak konusu oldu. Esnaf Odaları Birliğinin bu konuda bir yaptırımının olup olmadığı da merak edilen konular arasında yer aldı.



fevzı cetın
30.09.2013 12:14:22
BURASI KIRIKKALE NE DİYİM. MAALESEF KUCUK DUSUNENLERIN SEHRI BURASI

mehmetaydın
30.09.2013 13:00:19
hem kafe ısletmecısı hem hanım olmaz boyle sey. ama burada olur. oda baskanlarının yok bırbırlerınden farkları. kırıkkale`de yuzlerce ısletmecı bayan var hem esnaf hem sanatkar.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ