Bu işin arkasını bırakmayacağız

Bu işin arkasını  bırakmayacağız

Bekçiler tarafından darp edildiği için okula gidemeyen İlker I’nın annesi bu durumun kabul edilir bir durum olmadığını söyledi.

Kaldı ki Çocuğunun bir suçlu da olabileceğini ancak bu şekilde darp edilerek sokağa bırakmanın bir cezai yaptırımı olması gerektiğini söyledi.

 

BİZ HUKUKA İNANIYORUZ

Üzücü olayı sabah duyduğunu söyleyen İlker’in annesi İYİ Parti STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı Bahriye Aksu Darıcı ise olayı oğlunun kendisine sabah duyurduğunu ve olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek “Bu olay beni çok derinden üzdü. Bir anne olarak çok üzüldüm. Burası Türkiye Cumhuriyeti toprakları yani hepimiz hep birlikte demokrasi çatısı altında yaşıyoruz. Bu insanlar güvenlikten sorumlu insanlar biz onlara güvenmeyeceksek kime güveneceğiz, bu darp olayı bugün benim çocuğumun başına geldi yarın başkasının başına gelsin istemiyoruz. Biz sivil toplumuz bu olay bizi çok üzdü. Orada eşkıyayakalamış gibi bir muamele var.Bu çocuk orada ne sıfatla olursa olsun sarhoşta olabilir berduşta olabilir ne olursa olsun bu şekilde muamele etmeleri, darp etmelerine karşıyım her türlü şiddete karşıyım bu olayın sonuna kadar arkasında olacağım” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ