Bu inşaat ne olacak?

Bu inşaat ne olacak?

2013 yılının sonunda bitirileceği öngörülen ve temeli geçtiğimiz yıl atılan Valilik Konağı inşaatı bazı olumsuzluklar yüzünden durdu. 2 aydan bu yana hiçbir çalışma yapılmayan inşaatın ne olacağı merak konusu olmaya başladı. Kamuoyunda çeşitli söylentiler

2013 yılının sonunda bitirilmesi planlanan Valilik Konağı inşaatı çürümeye terk edilmiş gibi

MERAK KONUSU OLMAYA BAŞLADI
İnşaatına geçtiğimiz yıl başlanan Kırıkkale Valilik konağı inşaatı bazı olumsuzluklar yüzünden durdu. Yüzde 45 seviyesine gelinen ancak 2 aydan bu yana hiçbir çalışma yapılmayan inşaatın ne olacağı merak konusu olmaya başladı. Kamuoyunda çeşitli söylentilerin yayılmasına neden olan inşaatla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapılması bekleniyor. İnşaatın yüklenici firmasının işi bırakmasından sonra taşören firma tarafından özellikle son iki ayda hızlı bir çalışma yürütülen inşaat çalışanları paralarını alamadıkları gerekçesi ile işi bıraktı.

İNŞAAT ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ GİBİ
İnşaat çalışanları paralarını alabilmek için yaptıkları tüm girişimlerden de netice alamayınca sahayı terk etmek zorunda kaldı. Firmaya yakın çevreler ise işçilerin maaşlarının hesaplarına yatmasına rağmen çalışmayarak işi durdurdukları ileri sürülmesine rağmen inşaatta şu sıralarda herhangi bir çalışma yapılmıyor. Özel İdareden bir görevli inşaata her hangi bir zarar verilmemesi için nöbet tutuyor. İnşaatın başlayabilmesi için nasıl bir yol izleneceği ve sorunun nasıl çözüleceği ise merakla bekleniyor. İnşaatın asıl yüklenici firmasının iflas için ilgili mahkemeye başvurduğu ve mahkemenin tayin ettiği firmanın da işi yürütemediği için bu durumların yaşandığı ileri sürülüyor. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ