Bu iktidar eskidi gitmeli

Bu iktidar eskidi gitmeli

Son aylarda çıktığı televizyon programlarında hükümete karşı sert çıkışlarıyla dikkat çeken 22 ve 23’üncü dönem Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak Türkiye’nin içinde bulunduğu bu durumu hiç hak etmediğini söyledi.

Albayrak bu iktidarın eskidiğini ve artık gitmesi gerektiğini belirtti.   

 

İADEYİ ZİYARET TURU

Albayrak Memleketi Kırıkkale’de Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal’ı iş yeninde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bir süre önce kaybettiği annesinin cenazesine bizzat katılarak, telefonla veya sosyal medya üzerinden taziyelerini iletip acısını paylaşanlara teşekkür ziyaretinde bulunmak için buraya geldiğini belirten Kemal Albayrak günümüzde siyasetin gerilimler üzerine yapılarak insanların ayrıştırılmaya çalışıldığını söyledi. Bunu da en çok mevcut hükümetin kullandığını öne süren Albayrak hükümetin eskidiğini eskimenin getirdiği kaybetme endişesinden dolayı sürekli bu yolu denediğini ifade etti. Albayrak ancak bu çırpınışların beyhude olduğunu belirtti.

 

AK PARTİNİN YÜZDE 90’I İTİRAFÇI OLACAK

AK Parti'nin yüzde 90'nın itirafçı olacağı şeklindeki çıkışıyla bir anda dikkatleri üstüne çeken AK Parti kurucularından eski Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak, Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık ile ilgili açıklamalarına yönelik olarak, AK Parti'de görev almış kişilerin yüzde 90'ının ileride itirafçı olacağını belirterek; "Çiçero'nun bir sözü vardır, ‘Ölmüşleri yaşatan, yaşayanların bellekleridir.' Bir söz de, ‘Sömürgecilerin ipiyle kuyuya inilmez.' Şimdi gayrimeşru işlerle uğraşanların, adaletsiz olanların, hukuk dışı olanların, böyle bir yönetimin ipiyle kuyuya gittin mi, netice bu… Nasıl bir devlet, hukuk yok, araştırma yok, soruşturma yok… Bırakın onu; bunu itiraf et…”

 

BUNLAR GİDİŞİN SON ÇIRPINIŞLARI

Ülkemizde siyaset yapan insanımızı, şucu bucu diye, kürt Türk, alevi, sunni, laik antilaik, Atatürkçü, Cumhuriyet düşmanı gibi hepimizin ortak değerlerini istismar ederek ayrıştırmaktan vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizen Albayrak; ”Bu bizim zenginliğimiz, liyakati ve kâdirşinaslığı öne alarak, birlik ve beraberlik içinde ülkemizin kalkınmasına, mutlu ve müreffeh bir toplum haline getirmek için çalışmalıyız. Siyaset insana ve topluma, ülkeye hizmet yolu olmalı. Adam kayırma birileri ne devletin kaynaklarını haksız hukuksuz aktarma vesilesi olmamalı kul hakkına yetimin, garibin, fakir fukaranın hakkı gözetilmeli. Ama görüyoruz ki bunlardan uzak gerilim yaratarak iktidarda kalma çabası içindeler. Ama görüyoruz ki bunlar gidişin son çırpınışları” diye konuştu.      



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız