Bu dönem ustalık dönemim olacak

Bu dönem ustalık  dönemim olacak

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin bu dönemin kendisi için ustalık dönemi olacağını söyledi. Bişkin, Yeni dönemde yeni bir uygulama daha başlatıyoruz. Belediye meclis toplantılarını halkın huzurunda yapacağız, tüm çalışmalarımızı halkın onayın

AMAÇ KATILIMI SAĞLAMAK
Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ilçede yapılacak olan her türlü çalışma, hizmet yatırım ve proje çalışmasının öncelikle halkın onayına sunulacağını söyledi. Yeni dönemde yeni bir uygulama da başlatacaklarını bildiren Bişkin belki de Türkiye’de bir ilk olacak olan belediye meclis toplantılarının halkın huzurunda yapılacağını bildirdi. Böylece şeffaflık ilkesinin en iyi şekilde uygulanacağına inandığını ifade eden Bişkin daha önce mekan sıkıntısı nedeniyle bu uygulamayı ertelediklerini şimdi ise yeni binadaki salonun bu amaçlı da kullanılabileceğini kaydetti.

YENİ YATIRIMLAR YOLDA
Yeni dönemde en önemli hedefinin ilçeye bir üniversite kazandırmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin bu konuda uzun zamandır sürdürülen çalışmaların da devam ettiğini söyledi. Hizmetler ve yatırımlar konusunda zamlan zaman uygusuz gece geçirdiğini anlatan Bişkin “Koltuğumuz için terliyoruz. Başında bulunduğumuz makamın ağırlığını her zaman üstümüzde taşıyoruz ve bu ağırlığın bilinci içinde halk, hukuk ve vicdan üçgeninde insanlarımıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz” dedi. Yeni dönemin kendisi için ustalık dönemi olacağını belirten Bişkin ilçenin bölgede en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi haline gelmesinden büyük sevinç duyduğunu da ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız