Bu deryanın kenarında da gezdim, ortasında da yüzeceğim

Bu deryanın kenarında da gezdim, ortasında da yüzeceğim

Kırıkkale'nin tanınmış avukatlarından Orhan Aytekin, AK Parti'den Aday Adaylık başvurusunu yaptı. Büyük bir katılımın olduğu aday adaylığı başvurusunda ‘Kenarında gezmediğin deryanın ortasında yüzmeye ne hakkın var' sözünü hatırlatarak, AK Parti deryasını

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, aday adaylığı başvurusunu yapan Av. Orhan Aytekin’in geçmiş yıllarda da AK Parti çatısı altında siyaset yaptığını bu dönemlerde aday olsun ya da olmasın gece gündüz kendileri ile berber çalıştığını, AK Parti kurulduğu günden itibaren partisinden ve davasından kopmadığını belirterek, Milletvekilliği aday adaylığı döneminde de aynı şekilde hizmet yapacağına inandığını belirtti. Akçay mesai saatinde bitecek olan aday adaylığı başvurularını da hatırlatarak, bundan sonraki dönemde aday belirleme dönemi olduğunu, adaylıkların ise temayül yoklamaları ile belirleneceğini ifade etti.

BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI

Büyük bir katılım ile Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yapan Av. Orhan Aytekin,2015 Haziran’da yapılacak olan seçim milletimize Kırıkkale’mize ve partimize hayırlı olsun. Siyaset, sorunları ifade etme, tartışma ve bu konulara çözüm bulma sanatıdır. Gönül işidir. Bu yolda ilimize ülkemize hizmet etmek için aday adayı oldum. 2015 seçimi önce insan diyen AK Parti zihniyetinin olduğu bir seçimdir. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de milletimiz AK Partiyi destekleyecektir. AK Parti hizmetlerinin neler olduğunu tüm halkımız biliyor. İnsan hafızası unutmaya münasittir. AK Parti hükümetinin hizmetlerini hatırlamak için 2002 yılından önceki Türkiye ile AK Parti’den sonraki Türkiye’ye bakılması gerekir. Bakıldığında ise AK Parti hükümetinin ülkemize yaptığı hizmetleri görebiliriz” şeklinde konuştu.

HER ZAMAN SİYASETİN İÇİNDEYİM

Aytekin, “Ekonomiden sağlığa eğitime her konuda büyük hizmetler yapıldı. AK Parti’de siyaset yapmak herkesin olduğu gibi benim içinde büyük bir onurdur” belirtti. Siyasi özgeçmişi hakkında bilgiler veren Av. Aytekin, belediyeler kanununda Kırıkkale’nin ilk İl Genel Meclisi Başkanlığını yaptığını ve milletvekilliği adaylığı ve belediye başkanlığı aday adayı geçmişini olduğunu söyleyerek AK Parti’den hiç kopmadığını söyledi. Aytekin, ‘Kenarında gezmediğin deryanın ortasında yüzmeye ne hakkın var’ sözünü hatırlatarak, AK Parti deryasının kenarında yeteri kadar gezdiğini ve bu deryanın ortasında yüzmeye talip olduğunu söyledi. Aytekin, “bu meşekatli yolda bana destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.



Mücerred Ahval
21.02.2015 19:59:38
Bu deryada yüzmek için can simidine ihtiyaç var. Can simidini yanına almadıysan iki kulaç bile attırmıyorlar. Yok simidin yanındaysa hiç çabalamana bile gerek kalmadan yüzüyorsun.

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı