BU DEFA AFFETMEYECEĞİZ

BU DEFA AFFETMEYECEĞİZ

TEKNİK DİREKTÖR HARUN AYDOSLU, ?KOLAY RAKİP DİYE BİR ŞEY YOK. BİZİM HER MAÇIMIZ FİNAL. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BÜTÜN ŞEHİR VE TARAFTAR KENETLENİP STADI DOLDURMALI? DİYE KONUŞTU

BU DEFA AFFETMEYECEĞİZ

Torbalıspor maçının hazırlıklarını sürdüren MKE Kırıkkalespor, maçın ciddiyetini düşünerek, sıkı çalışıyor. Denizli Belediye galibiyeti ile moral bulan Kırıkkalesporlu futbolcular, bu sefer ellerinde ki bu fırsatı kaçırmayacaklarını söylediler. Yalova maçında stres yaptıklarını anlatan futbolcular, bu defa taraftarı üzmeyeceklerini kaydettiler.

 

TORBALISPOR DA İYİ BİR TAKIM

Torbalı maçının ciddiyetine büründüklerini aktaran Teknik Direktör Harun Aydoslu, düşmemek için bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Bundan sonraki sürecin daha da zorlu geçeceğini anlatan Aydoslu, her maçın final niteliği taşıdığını söyledi. Aydoslu, ?Her takım kendine göre diri. Torbalıspor da iyi bir takım. Onlar da bir form düşüklüğünden kaynaklanan moral bozukluğu var. Vasat bir görüntü çizseler de bize puan ve puanlar için gelecekler.

 

7 MAÇ EVİMİZDE

Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Ne olursa olsun almamız gerekiyor. Taraftara ve şehre de büyük işler düşüyor. Bizi yalnız bırakmayıp stadı doldurmalarını istiyoruz. Kazanacağımızı umuyorum. Ve kazanmaya da devam edeceğiz. Biz bütün maçlara galibiyet için çıkacağız. Düşme potasında ki rakiplerimizin 7 maçı deplasmanda ancak bizim 7 maçımız evimizde. Fikstür olarak avantajlarımız var. Bunu avantaja çevireceğiz. Futbolcularımı da bunun bilincinde.

 

ÇOK ZOR TOPARLADIK

Oynamadan puan alamazsınız. Biz her maçı üst düzey oynayıp kazanmaya çalışıyoruz. Hele ki bundan sonra yukarılara tırmanmak için puan kayıplarını yapmamaya çalışacağız. İlk yarı da ki Zeytinburnu maçından sonra biz sendelendik. O maç bizi çok üzdü ve futbolcularımızın özgüvenini kaybettirdi. Çok zor toparladık. Kaybettiğimiz maçların sebebini ben buna bağlıyorum. O yüzden kolay rakip diye bir şey yok. Bizim her maçımız final. Allah yardımcımız olsun. Bütün şehir ve taraftar kenetlenip stadı doldurmalı? diye konuştu

 

TORBALI FORMSUZ

Torbalı, Kırıkhan?dan sonra sahasında Sancaktepe Bld?ye de 0?1 yenildi. Kırmızı-beyazlı ekip, 24 puanla düşme hattının 2 puan üzerinde kaldı. İkinci yarıda 6 maçta toplam 5 puan toplayan Torbalıspor, son iki haftadır yenilmekten kurtulamadı.  Torbalıspor?un en son galibiyeti kendi evinde Keçiöğrengücü?ne karşı bulunuyor.

HABER-FOTO: KADİR YAHŞİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ