Bu çocuklar ayakta alkışlanır

Bu çocuklar ayakta alkışlanır

Kırıkkale'de eğitim veren Özel Sınav Dergisi Dershanesi, Kırıkkale genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda ve bilim olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilerine plaket ve madalya takdim töreni düzenledi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Özel Kızılırmak Koleji, Özel Sakarya Koleji ve Özel Gazi Koleji’nin yapmış olduğu sınavlarda dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törende Dershane yönetimi ve öğretmenleri ile öğrenciler ve velileri hazır bulundular. Bilim olimpiyatlarında dereceye girerek ödül alan öğrenciler büyük sevinç yaşadılar. Dereceye giren öğrencilere madalya ve plaketleri, dershane yönetimi ve öğretmenleri tarafından verildi.

 

EĞİTİMDE İLK SIRADAYIZ

Ödül töreninde konuşma yapan Dershane Müdürü Lütfi Ağırman, “Kırıkkale’de eğitim veren özel kurumlardan Özel Gazi Koleji, Özel Kızılırmak Koleji, Özel Sakarya Koleji okulları 2013-2014 öğretim yılında il düzeyinde 4.5.6. ve 7. Sınıflar arası bilim olimpiyatları düzenlemiştir. Bu olimpiyatlarda dershanemizden katılan öğrenciler 1’incilikten 10’unculuğa kadar çeşitli dereceler almışlardır”

 

BAŞARILI DÖNEM GEÇİRDİLER

Başarılarından dolayı öğrencileri, velileri ve okullarını kutlayan Ağırman, “Bu başarıda emeği geçen sınav dergisi dershanesi öğretmenlerinden Matematik Öğretmeni Nuran Silsüpür, Md. Yrd. ve Matematik Öğretmeni Murat Köpüklüoğlu, Türkçe Öğretmeni Mehtap Köksal, Fen Bilgisi Öğretmenlerinden Çetin Songur ve Kürşat Aydoğdu, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nazlı Bakır ve İngilizce Öğretmeni Meylin Çolak Alkanlı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Bilim Olimpiyatlarında dereceye giren Sınav Dergisi Dershanesi öğrencileri ve okulları şu şekilde oldu: 4’üncü sınıflarda Beyza Uzun (Özel Gazi Koleji) 4’üncü, M. Eren Bayramoğlu (Şehitler İ.Ö.O) 7’nci, Zeynep Üneşi (M. Necati İ.Ö.O) 10’uncu oldu. 5’inci sınıflarda ise, Berkay Ölmez (Özel Gazi Koleji) ve Esma Sena Kunt (Şehitler İ.Ö.O) 1’inci, Beytullah Koç (Atatürk İ.Ö.O) 2’nci, Burak Umay (Özel Gazi Koleji) ve Berra Somunoğlu (Tınaz İ.Ö.O) 3’üncü, Kürşat Kapusuz (M.Necati İ.Ö.O) ve Şuayip Üstüner (H.Özenen İ.Ö.O) 6’ncı,  A. Burak Çelebi  (Şehitler İ.Ö.O)     10’uncu oldular.

 

BİRİNCİLİK ELDE EDİLDİ

6’ncı sınıflarda H.Eren Gülden (Özel Gazi Koleji)   ve Melih Yeniyayla (Özel Gazi Koleji) 1’inci, Ayşenur Demirbaş (Atatürk İ.Ö.O),  Sümeyra Solak (Özel Gazi Koleji), Zeynep Demirhan (Atatürk İ.Ö.O)  2’nci, Mehmet Saçal (Atatürk İ.Ö.O) ve Ahmet Oğuz (Atatürk İ.Ö.O) 3’üncü, Sümeyra Sümer (Şehitler İ.Ö.O) 4’üncü, Aleyna Bozer (Atatürk İ.Ö.O) 6’ncı, F.Efe Bağcıoğlu (Özel Gazi Koleji) 7’nci oldular. 7’nci sınıflarda da Emin Köksal (Ö.Kızılırmak Koleji) 3’üncü oldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti