Bu bir cinnet anı

Bu bir cinnet anı

Güzeltepe Mahallesi`ndeki bir apartmanda otopark yeri nedeniyle 2 aile arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

OTOPARK YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI. BIÇAĞA SARILAN ŞAHIS DEHŞET SAÇTI. BIÇAK DARBELERİYLE 2’Sİ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI.

Bu bir cinnet anı

Güzeltepe Mahallesi`ndeki bir apartmanda otopark yeri nedeniyle 2 aile arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ

Güzeltepe Mahallesi, 567`nci Sokak`ta bulunan Ahmet Soyarslan Apartmanı`nda oturan ve aralarında daha öncede husumet olduğu öğrenilen 3 aile arasında yine tartışma çıktı. Daha önceden otopark yüzünden aralarında birkaç defa sözlü tartışma yaşanan iki aile arasındaki sataşma bu sefer kavgaya dönüştü. Tüm Mahalle sakinlerinin gözleri önünde cereyan eden kavga giderek büyüdü.

BIÇAK VE SOPALAR HAVADA UÇTU

Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavga sırasında kavgaya müdahale etmek isteyen 45 yaşındaki, Emin Saçal aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı Yaralı Emin Saçal Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı., Aynı şekilde bıçakla yaralanan diğer 50 yaşındaki Bedrettin Kayır ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alındı. Diğer hafif yaralanan iki kişi ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi

BABA OĞUL GÖZALTINA ALINDI

Kavgaya müdahale atmaya çalışan iki kişiyi yaraladıkları iddia edilen 55 yaşındaki Fuat Çakmaklı ve oğlu 29 yaşındaki Yılmaz Çakmaklı polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp, ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Fuat Çakmak’ın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Mahallede aynı kişilerin daha öncede bu şekilde birkaç defa kavga çıkardıkları ileri sürüldü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama