Bu bir Bekçi Terörüdür!

Bu bir Bekçi Terörüdür!

Lise öğrencisi gencin darp edilerek kolunun kırılması olayına sert tepki gösteren İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık Devletin görevinin, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi.

BU ÇİRKİN DURUM KABUL EDİLEMEZ

Altınışık konuyla ilgili olarak yaptığı özel yazılı açıklamada bu durumun kabul edilir bir yanının olmadığını söyledi Altınışık, “Devletin can ve mal güvenliğini sağlaması gereken emniyet görevlileri şehir merkezinde terör estiremez. 17 yaşında gencecik bir çocuğu kolunu kırana kadar dövmek, darp etmek hangi vicdana sığar? Çocuklarımızı, canımızı ve malımızı koruması gereken emniyete bağlı gece bekçileri bu cesareti kimden almaktadır? Çocuklarımızı, emanet edeceğimiz insanlardan korur hale geldik” dedi.

 

BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Konuya yetkililerin duyarlılık göstereceğini umduklarını belirten İl Başkanı Altınışık açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüz ve Kırıkkale Valimizin bu konu ile ilgili duyarlılık gösterecekleri kanaatindeyim. Çocuğumuza yapılan, gerekçesi ne olursa olsun 17 yaşında bir çocuğa yapılan bu şiddeti kabul etmemiz mümkün değil. İlgililerin konu ile ilgili bir an önce adli işlemin başlatmasını, çocuğumuzu darp edenlere hak ettikleri cezanın verilmesi gerektiğini ve konunun takipçisi olacağımızı bilinmesini isterim” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ