Bu bayrak hep dalgalanacak

Bu bayrak hep dalgalanacak

Hakkari Yüksekova'da ve Diyarbakır'da haince bir saldırı sonucu şehit edilen 4 asker ve maden ocağında hayatlarını kaybeden şehitler ile ilgili Türk Birliği Partisi Kırıkkale İl Başkanı İbrahim Kasal, bu bayrağın hep dalgalanacağını belirterek hiçbir gücü

HİÇ BİR GÜZ BİZİ AYIRAMAZ

Son aylarda meydana gelen terör olaylarını protesto içi Cumhuriyet Meydanında bir basın açıklaması yapan İl Başkanı Kasal Türk Milletinin birlik ve beraberliğini hiç bir gücün bozamayacağını söyledi. Kasal, “Ülkemizde yaşanan terör eylemleri yıllardır mevcut, lakin eskiden sadece dağda eylem yapan terör örgütü son yıllarda şehirlere inerek şehirde eylemlerine ve provokasyonlarına başlamıştır. Buna neden olan çözüm süreci 2009 değil 4 Temmuz 2003`te Kuzey Irak’ta 11 askerimizin başına çuval geçirilmesi ile başlamıştır. Dosta güven, düşmana korku veren askerimiz bütün dünya kamuoyunda küçük düşürülmüştür” dedi.

ORTADOĞU PROJESİ

Kasal, “Süreç büyük Ortadoğu projesi ile şekillenmeye hükümetin İmralı’daki terörist başı ile görüşmeleri sonucu netlik kazanmış ve 19 Ekim 2009’da 34 teröristin zafer kazanmışçasına davul zurna ve halaylar eşliğinde Habur sınır kaplında yaptıkları gövde gösterisi ile tescillenmiştir. Çözüm sürecinde verilen prim ve tavizlerden yüz bulan terör örgütü dağdan şehre inerek eylem ve provokasyonlarını şehirlerde kamu kurumlarına ve personeline sivil halkın canına ve malına kasteden eylemeler yapmaktadır” diye konuştu.

KÜSTAHÇA TAVIR

Kasal, terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’li vekillerin düşmanca ve küstahça tavırları Türk halkını çileden çıkartmaktadır. 21 Mart 2011’de Şırnak’ta Güvenlik Şube Müdürünü tokatlama cesaretini kendinde bulan Sebahat Tuncel, askeri taşlayan Aysel Tuğluk, Kobani düşerse Ankara düşer diyebilecek kadar küstahlaşa biliyor. Bunların küstahlaşmasına neden olan taviz ve prim veren AKP hükümeti de Diyarbakır’da askeri alanda indirilen şehitlerimizin kanını taşıyan, bir ülkenin namusu onuru ve bağımsızlığı olan bayrağımızın indirilmesine sesini çıkarmıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’daki birçok il ve ilçelerde terör örgütünün kurduğu karakollar, kimlik kontrolü yapan teröristler, hangi çözüme dayanarak, hangi cesaretle bunları yapmaktadır?” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ