Bu adam alkışlanır

Bu adam alkışlanır

Kırıkkale'nin Cumhuriyet Meydanı'nda Yenimahalle minibüslerine asgari ücretle değnekçilik yapan Mesut Aksoy (41), bulduğu paraları polise teslim etti.

BULDUĞU PARAYI HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN POLİSE TESLİM ETTİ.

Bu adam alkışlanır

Kırıkkale’nin Cumhuriyet Meydanı’nda Yenimahalle minibüslerine asgari ücretle değnekçilik yapan Mesut Aksoy (41), bulduğu paraları polise teslim etti.

RÜZGÂR DAĞITMIŞ

Cumhuriyet Parkı’nda minibüsleri beklerken etrafa saçılmış bin 400 lirayı fark ettiğini açıklayan değnekçi Mesut Aksoy, rüzgârdan dolayı paraları saçıldığını fark ettiğini ve hepsini topladığını söyledi.

TUTANAK TUTTULAR

Topladığı paraları almaları için sahibini beklediğini belirten Aksoy, “Biraz bekledikten sonra kimsenin gelmediğini gördüm. Bunun üzerine Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine gittim. Buradaki polislere para bulduğumu açıkladım. Ardından benden parayı alarak saydılar. İfademi aldıktan sonra tutanak tuttular” dedi.

BENDEN ÇIKARDI

Parayı alan polislerin kendinse duyarlılığından dolayı teşekkür ettiklerini açıklayan Aksoy, “Ben de onlara her vicdanı olan insan bunu yapar. Ben şu anda çok mutluyum. Üzerimden büyük bir yük kalktı. Bulduğum parayı polise değil de cebime atmış olsaydım. O para mislisiyle benden çıkardı” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü