Bu zulme daha fazla sessiz kalamayız!

Bu zulme daha fazla sessiz kalamayız!

GÜN, BİRLİK GÜNÜ

Bu zulme daha fazla sessiz kalamayız!

Halep başta olmak üzere Suriye genelinde Türkmenlere uygulanan zulme daha fazla sessiz kalamayacaklarını belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, bu zulmü protesto etmek amacıyla Cuma Günü Halep´e yardım ve şehitlerimiz için mevlit, gıyabi cenaze namazı ve yürüyüş gerçekleştirileceğini ifade etti.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Ayrıca gelirleri Halep´e gönderilmek üzere bir de kermes düzenleyeceklerini kaydeden Bildik, ?Geliri Halep´e gönderilmek için ilçemiz hanımefendilerinin hazırlayacakları malzemeler belediyemiz tarafından ilçe meydanına kurulacak çadırda satışa sunulacaktır. Kullanılabilir ama kullanmadığınız eşyalara da ihtiyaç vardır (ayakkabı, battaniye, giyim ve kuru gıda). Halep için, soydaşlarımız için desteklerinizi bekliyoruz? diye konuştu.

GÜN, BİRLİK GÜNÜ

Cuma günü tüm şehitler için Cuma Namazı öncesi Merkez (Şeyh Şami) Camiinde Mevlit okutulup gıyabi cenaze namazı kılınacağını, ardından da yürüyüş yapılacağını bildiren Bildik, ?Tüm hemşerilerimin, siyasi partilerimizin ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın bu önemli programa destek vermelerini istiyoruz. Gün, birlik beraberlik günüyse buyurun hep beraber Müslümana yapılan soykırıma tepki ve şehitlerimize sahip çıkalım? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ