Bu yaratıkları da en ağır şekilde cezalandırmak boynumuzun borcudur

Bu yaratıkları da en ağır şekilde cezalandırmak boynumuzun borcudur

MİNİK KUZULARA SALDIRANLARI ŞİDDETLE KINIYORUM

Bu yaratıkları da en ağır şekilde cezalandırmak boynumuzun borcudur

Birkaç gün arayla cansız bedenlerine ulaşılan Leyla ve Eylül´ün günlerce ailelerinden kaçırılarak ardından da hunharca katledilmeleri MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk´ün de gündemindeydi. Kırıkkale esnafına vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdüren Öztürk, ?İnsanlıktan nasibini almamış, hayvanlara olan saygımızdan da hayvan diyemeyeceğimiz bu yaratıklar nasıl bir akıl yapısına sahipler ki küçücük çocukları kaçırıp, günlerce işkenceye ve cinsel tacize tabi tuttuktan sonra hunharca katlediyorlar. Bu yaratıkları da en ağır şekilde cezalandırmak boynumuzun borcudur? dedi.

İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ YARATIKLAR

İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklar olarak adlandırdığı canilerin hâlihazırdaki TCK´daki ilgili cezayı almalarının vicdanları sızlatacağına dikkat çeken MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, ?Bir hukukçu olarak söz veriyorum, meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk gündeme getireceğim konuların başında taciz, tecavüz, çocuk istismarı ve vatana ihanet suçlarının en ağır şekilde cezalandırılması, hatta idamın yeniden gündeme getirilmesi olacaktır? diye konuştu.

MİNİK KUZULARA SALDIRANLARI ŞİDDETLE KINIYORUM

?Ey yaratıklar, o küçücük bedenlere, küçücük bir ana kuzularına nasıl kast ettiniz?? diyerek tepkisini dile getiren Öztürk, ?İsimleri Eylül olur, Leyla olur, hiç fark etmez. Onlar çocuk, onlar savunmasız, onlar masum ana kuzuları. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Minik yavrularımızı komşumuza, akrabamıza, evimizin bahçesine, mahallemize, sokağımıza güvenip bırakamıyorsak bu işte çok ciddi bir hata var demektir ve o hata bir an önce giderilmelidir. Bu minik kuzulara saldıranları şiddetle kınıyorum" şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı