Bu topraklar yurt olmaya devam edecek

Bu topraklar yurt olmaya devam edecek

VALİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ OSMAN KABLAN´IN ÜÇÜNCÜ YIL ANMA YEMEĞİNE KATILDI

VALİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ, ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ OSMAN KABLAN´IN ÜÇÜNCÜ YIL ANMA YEMEĞİNE KATILDI

Bu topraklar yurt olmaya devam edecek

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?Bu topraklar binlerce yıldır bu asil milletin, bu adaletli, hakikati bilen bu milletin ana yurdu oldu, kıyamete kadar da bu ay yıldızlı al bayrağın gölgesinde bu millete yurt olmaya devam edecektir.? dedi.

ŞEHİT KABLAN´IN ÜÇÜNCÜ YIL ANMA YEMEĞİ

Vali Haktankaçmaz, 2016 yılında PKK´ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Kablan´ın üçüncü sene-i devriye anma yemeğine katıldı.

BU TOPRAKLAR YURT OLMAYA DEVAM EDECEK

Şehidin Yuva Mahallesindeki baba ocağında gerçekleşen yemekte bir konuşma yapan Vali Haktankaçmaz, millet olarak bu birlikteliği sergilediğimiz sürece daha çok nesillerin bu topraklarda anlı ve şanlı bir şekilde yaşayacağını belirterek, ?Türk milletinin her bir ferdi şehidini unutmaz. Gazilerini, şehit yakınlarını unutmadı, unutmaz. Bugün burada toplanan kalabalıkta bunun açık bir göstergesi. Zaten unutsaydı bugün bu topraklarda bu şekilde yaşayamazdı? dedi.

BU ÜLKE KAHRAMAN EVLATLARI SAYESİNDE  

Haktankaçmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bugün Afrin´de, çok daha öncesinde yakın zamanda El- Bab´da ve bugüne kadar terörle mücadelede, bu ülkenin kahraman evlatları canlarını hiçe sayarak; bizler için, bu vatan toprakları için, bu bayrak için gözlerini dahi kırpmadan en değerli varlıklarını, canlarını bu vatan için feda ettiler. Rabbim hepsine rahmetiyle muamelede bulunsun, mekânlarını cennet eylesin. Afrin´de, El Bab´da ya da vatan toprağının çok farklı yerlerinde nöbet tutan, çatışmaya giren kahramanlara da rabbimden yardım diliyorum.?

KUR´AN-I KERİM OKUNDU DUALAR EDİLDİ

Yemek ikramından sonra tüm şehitlerimiz için Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi. Anma yemeğine, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Garnizon ve Mühimmat Komutanlığı Bkm. Yb. Ünal Gençoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili J. Alb. Ahmet Güneş, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü