Bu topraklar çok hain gördü

Bu topraklar çok hain gördü

?BUNDAN TAM 944 SENE ÖNCE YURT EDİNDİĞİMİZ KUTSAL ANADOLU TOPRAKLARINDAN BİZİ ATMAYA ALLAH´TAN BAŞKA KİMSENİN GÜCÜ VE KUDRETİ YETMEZ.?

?BUNDAN TAM 944 SENE ÖNCE YURT EDİNDİĞİMİZ KUTSAL ANADOLU TOPRAKLARINDAN BİZİ ATMAYA ALLAH´TAN BAŞKA KİMSENİN GÜCÜ VE KUDRETİ YETMEZ.?

Bu topraklar çok hain gördü

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Malazgirt Zaferi´nin 944´üncü yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, ?Bundan tam 944 sene önce yurt edindiğimiz kutsal Anadolu topraklarından bizi atmaya Allah´tan başka kimsenin gücü ve kudreti yetmez. Bu topraklar bugüne kadar çok hainler gördü, ama Türk milleti hepsini tarihin çöplüğüne gömdü? ifadelerine yer verdi.   

VATAN YERLE GÖGÜ DOLDURAN KÂİNATTIR

Tarihteki zaferlerin pek azının Malazgirt Zaferi kadar yüksek anlamlara sahip olduğunu ve Malazgirt´le birlikte, milletin kutlu yürüyüşü önemli bir misyonla bezendiğini kaydeden Milletvekili Göçer, açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi: ?Her parçası ayrı güzelliklere sahip olan Anadolu coğrafyası, Malazgirt Zaferi ile vatanlaşmaya başlamış, bu coğrafyayı vatan kılma özlemi milletimizin tarihî yürüyüşünü ve yükselişini hızlandırmıştır. Bilindiği üzere milletimiz için vatan kavramının çok büyük bir anlamı ve değeri vardır. Vatan bizler için Ahlat´ta bir mezar taşı, Edirne´de Selimiye minaresidir. Vatan Sivas´ta bir Selçuklu kümbeti, Bursa´da bir Osmanlı çeşmesi Vatan Dumlupınar´dır, Sakarya´dır, Çanakkale´dir. Malazgirt´te mübarek bir topraktır vatan. Yabancıya verilmez, elle paylaşılmaz kutsal bir yerdir. Vatan, coğrafyanın ruhuyla milletin ruhunun bütünleşmesi,  bağımsızlıkla tadıldığı zaman yüreğimizin şenliği, yerle göğü dolduran kâinatımızdır.?

ZULMÜN YERİNİ ADALET ALDI

?İşte Malazgirt Zaferi ile birlikte, yaklaşık bin senedir vatan toprağı olan ve inşallah kıyamete kadar da vatan toprağı kalacak olan Anadolu´nun kilidi açılmıştır. Bir yandan Anadolu toprağı ebedî vatan olmaya başlarken, bir yandan da Bizans´ın köhnemiş zulüm idaresi çökmeye yüz tutmuştur. Bu zaferle birlikte, Anadolu toprakları için yeni bir devir başlamıştır. Önce Anadolu Selçukluları, sonra Osmanlılar ile zulmün yerini adâlet, düşmanlığın yerini kardeşlik, kinin yerini sevgi almaya başlamış, Anadolu´da yeni bir medeniyetin ışıkları yükselmiştir.  Bu medeniyetin temelinde kökleri Hoca Ahmet Yesevî´ye uzanan insan sevgisi, toplumsal barış ve engin hoşgörü anlayışı bulunmaktadır. Bu esaslar üzerinde yükselen Anadolu Türk-İslâm medeniyeti, asırlarca bütün dünyada örnek bir liderliğin sembolü olarak parlamıştır.?

YALANLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİLER

?Bin yıldan beri Anadolu da, kardeşçe yaşadığımız ortamda, dış güçler ve de onların içimizdeki uzantıları, kansızlar;  kardeşi kardeşe düşürmek ve de bizi bölüp parçalamak istiyorlar. Cennet vatan Türkiye´mizde Kürdü Türk´ten ayrıymış gibi gösterip, aramıza nifak sokmaya çalışan ruhsuzlar hedeflerine ulaşamayacaktır. Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir, biz bu coğrafya da et ile tırnak olmuşuz, hısım akraba olmuşuz, bu ülkenin bir Kürt sorunu yoktur, bu ülkede elli kanlı ermeni çetecilerinden oluşan bir PKK terörü sorunu var. Dinsiz, Marksist bir ideolojiye inanan ermeni itleri var ve ne yazık ki, bu ermeni çetecilerinin yalan ve hain planlarına inanan, bazı şerefsiz, siyaset borazanlarının bölücülük ihanetleri var, en acısı ise Müslümanım diyerek, dini kullanarak, benim saf temiz inanmış Müslüman Türk evlatlarının oyunu alarak, bu ermeni bozuntusu, ateist Marksist PKK terör örgütünün kuklası, oyuncağı olmuş bir hükümetimiz var. Her kesim tarafından aldatıldık diyerek salaklığını ortaya döken bu zihniyet, şimdi yine oy devşirmek için PKK bizi aldattı diyerek, yalanlarına bir yenisini daha katmıştır. Ben buradan bu hükümete sormak istiyorum: ?Esad bizi aldattı, Cemaat bizi aldattı, PKK bizi aldattı´ diyorsunuz. Hadi diyelim kafanız basmadı, aklınız almadı biz sizi sürekli uyardık, ikaz ettik, yılandan dost olmaz dedik o zaman aklınız neredeydi peki.?

HEPSİNİ TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMDÜ

?Bundan tam 944 sene önce yurt edindiğimiz kutsal Anadolu topraklarından bizi atmaya ALLAH´ tan başka kimsenin gücü ve kudreti yetmez, bu topraklar bugüne kadar çok hainler gördü, ama Türk milleti hepsini tarihin çöplüğüne gömdü.  Bu duygu ve düşüncelerle Malazgirt zaferinizin yıldönümünde Ulu hakan Sultan Alparslan ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Ne mutlu Türküm diyene.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ