Bu topraklar bizim canımızdan daha kutsaldır

Bu topraklar bizim canımızdan daha kutsaldır

29 CUMHURİYET BAYRAMI KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

29 CUMHURİYET BAYRAMI KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Bu topraklar bizim canımızdan kutsal

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz törenler sırasında yaptığı konuşmada, ?Bu topraklar bizim için canımızdan kutsaldır. Bu günü kadar FETÖ´ye ve PKK´ya ve nede diğer terör örgütlerinin saldırısına bu millet boyun eğmedi, eğmeyecektir? dedi.

HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE

Kırıkkale´de Cumhuriyetin kuruluşunun 94. Yıldönümü hava muhalefeti nedeniyle Kültür Merkezi salonuna alındı. Daha sonra geçiş töreni yapıldı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, bu topraklar bizim için canımızdan kutsaldır. Bu günü kadar FETO ye ve PKK ya ve nede diğer terör örgütlerinin saldırısına bu millet boyun eğmedi, eğmeyecektir.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Kültür Merkezinde başlayan Cumhuriyetin 94. Yıldönümü nedeni ile Vali Haktankaçmaz konuşmasında ?Cumhuriyet, istiklalimiz ve istikbalimiz için milletçe yekvücut olarak verilen mücadelenin zaferle taçlandırılmasının adıdır. Yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Anadolu 1071 Malazgirt zaferinden sonra Türk yurdu haline gelmiştir. Her santimetre karesi aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklar bizim için canımızdan kutsaldır? dedi.

TERÖRİSTLERE BOYUN EĞMEDİK

Haktankaçmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bu günü kadar ne FETÖ´ye, ne PKK´ya ve ne de diğer terör örgütlerinin saldırısına bu millet boyun eğmedi, eğmeyecektir. TBMM´nin 29 Ekim 1923 tarihinde ilan ettiği Cumhuriyet, bizlere emanettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için daha çok çalışacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında, yani 2023´te, yeni yatırım hamleleri ile iktisadi ve sosyal kalkınma hamlemizi sürdüreceğiz. Bu duygularla, başta Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor ve aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyorum.?

ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın konuşmasında, Kültür Merkezi salonunda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri Vali Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından verildi. Şiirlerin okunmasıyla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları gösterisinden sonra Fevzi Çakmak Caddesinde askeri araçların ve diğer kurumların hizmet araçlarının geçişiyle törenler sona erdi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ