Bu takıma kim ihanet ederse vatan hainidir

Bu takıma kim ihanet ederse vatan hainidir

KIRIKKALESPOR KAYYUM ÜYESİ SIRRI ZENGİN KULÜBÜ KONGREYE GÖTÜRMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

KIRIKKALESPOR KAYYUM ÜYESİ SIRRI ZENGİN KULÜBÜ KONGREYE GÖTÜRMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Bu takıma kim ihanet ederse vatan hainidir

Kırıkkalespor kayyum üyesi Sırrı Zengin Kırıkkalespor´un bin an önce kongreye gitmesi gerektiğini söyledi. Bunun için diğer üyelere çağrıda bulunan Zengin kongre kararı çıkmaz ise kulübün anahtarını ilin valisine vereceklerini bildirdi.

BİZ KIRIKKALESPOR´A SAHİP ÇIKTIK

Zengin konuyla ilgili olarak, ?Pazartesi günü itibariyle mahkeme 5 kişiyi kayyum olarak atadı. Bir Murat Abalı arkadaşımız gereğini bilmediğim bir sebepten istifa etti. Hocamız ile yollarımızı ayırdık. Dardanelspor maçından sonra hocamızla karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Hocamız 9 bin liralık tazminatını istemedi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yeşil Bursa Maçına eski Başkan Metin Karakuş takımı bizim götürmemiz gerektiğini söyledi. Kayyumdaki arkadaşlar yetkilerinin hâlâ verilmediği gerekçesiyle takımı götürmediler. Ben ve arkadaşlarım takıma sahip çıkarak takımı maça götürdük? dedi.

KULÜBÜN KASASI BOŞKEN MAAŞ ALMAM  

Takımın 780 bin liralık futbolcu alacağı olduğunu ifade eden Zengin, ?Kayyum olarak bu parayı biz veremeyiz. Şu anda takımın hocası yok. Semih Tokatlı, Mesut Demiroviç ve Metin Tekin ile görüşmelerimiz oldu. Kulüpteki belirsizlik nedeniyle görüşmeleri sonuçlandıramadık? diye konuştu. Kayyum heyetine kişi başı bin 800 lira maaş düştüğünü söyleyen Zengin, bu parayı kendisi almayacağını kulübe başlayacağını söyledi. Zengin ayrıca diğer kayyum heyetine de seslenerek bu parayı kulübe bağışlamalarını istedi. Son olarak da Zengin, bugün saat 17.00´ye kadar mahkemeye dilekçe vererek kulübü kongreye götürmek istediklerini iletti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ